Moartea designerului Stephan Pelger a căzut ca un fulger peste lumea întreagă, dar în special pentru cei ce l-au cunoscut.

Designerul a fost adoptat de familia unui episcop

Spephan Pelger a aflat de la o vârstă fragedă că a fost înfiat. El a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră .  

„Au decis să facă acest pas și să adopte un copil și părinții mei au fost pentru foarte mulți oameni un fel de ghizi, pentru că s-a întâmplat în timpul comunismului și lumea nu era foarte pregătită, adică cum să înfiezi un copil, cum să fie integrat într-o societate, față de alți copii? Au fost foarte multe puncte la care s-au gândit și s-au sfătuit.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Designerul Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Acesta ar fi suferit de depresie. Primele detalii oferite de autorități

Am aflat destul de timpuriu, pentru că în familie avem destul de mulți doctori, psihiatri, psihologi, în familie, prieteni, cu care părinții mei s-au sfătuit, pentru că li s-a părut foarte important”, spunea Stephan Pelger, la Xtra Night Show.

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat

Potrivit unor surse, designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani, ar fi suferit de depresie. Apropiații sunt în stare de șoc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Obiectele spectaculoase ale lui Stephan Pelger

Din primele informații, nu sunt dovezi care să confirme că a fost victima vreunei infracțiuni.

Acesta ar fi suferit de depresie și ieșise de curând de la dezintoxicare.

Citește și: Stephan Pelger a trecut printr-o cumpănă

„Bărbat, 43 de ani, găsit spânzurat de către un vecin.

S-a constatat decesul. Victima este persoana publică-designer de modă.”, se arată în primele informații transmise de oamenii legii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si