UPDATE: ”La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 16:15, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în localitatea Dârmăneşti, o minoră ar fi fost accidentată de un autoturism, în curtea unei locuinţe. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, care au constatat că cele sesizate se confirmă, minora  fiind găsită în stare de inconştienţă”,

a transmis IPJ Argeş. 

”Din verificările preliminare efectuate de poliţişti, s-a stabilit că o femeie de 43 de ani, din Dârmăneşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinţei, ar fi accidentat o minoră de 7 ani. În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs ”, a precizat sursa citată.

Medicii efectuează manevre de resuscitare asupra unei copile lovite de o mașină într-o curte din Argeș.

Citește și: Accident produs pe A1, la intrarea în Capitală. Un copil de cinci ani şi doi adulţi au fost transportați la spital

Incidentul a avut loc în localitatea Dârmăneşti, judeţul Argeş.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din primele informații, în urma loviturii, fetița ar fi rămas inconștientă. Medicii efectuează manevrele de resuscitare în aceste momente.

Accident produs pe A1, la intrarea în Capitală. Un copil de cinci ani şi doi adulţi au fost transportați la spital

Cinci autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la intrarea în Capitală.

Citește și: O barcă plină cu turişti s-a răsturnat lângă Cascada Niagara, iar un bărbat a murit

În accidentul rutier au fost implicate cinci autoturisme, în care se aflau conducătorii auto şi şase pasageri. 

Cei de la ISU Giurgiu au intervenit cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanţe SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM). 

Printre victime se află și un băiețel de cinci ani, acesta fiind transportat la un spital din Capitală. Tot la un spital din București au fost transportate alte două victime, o femeie în vârstă de 33 de ani şi un bărbat de 37 de ani.

Citește și: Femeie spulberată de pe banca din fața Primăriei Arad de o mașină

În urma accidentului, traficul este restricţionat pe banda a doua a Autostrăzii A1, pe sensul de intrare în Capitală. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si