Bogdan, tânărul în vârstă de 19 ani din localitatea Oprișenești, județul Brăila s-a spânzurat de o grindă după ce a ratat examenul de Bacalaureat. Adolescentul, care era sportiv de performanță medaliat la campionatele naționale de culturism ar fi avut o corigență la Geografie, motiv pentru care se consumase foarte mult. Din primele informații venite de la rude se pare că profesorul nu l-ar fi lăsat să treacă pentru că nu era sigur că va scoate nota șase.

”El de mic a avut o gândire profundă”

Sora lui Bogdan, Mădălina Pisică a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre această tragedie care a adus atât de multă suferință în familia lor.

Citește și: Familia băiatului înjunghiat în Grădina Botanică cere ajutorul oamenilor pentru sânge

”Era cel mai bun suflet pe care viața mi l-a adus în cale. S-a născut de ziua mea, iar de atunci am fost de nedespărțit. Chiar dacă nu eram întotdeauna aproape, am avut cea mai frumoasă relație. Nu ne-am certat niciodată, iar dacă aveam nevoie de ceva, era întotdeauna acolo. Ultima dată când l-am văzut, a venit la mine în vizită și mi-a cumpărat un burger, iar pentru el nu a luat nimic. El de mic a avut o gândire profundă despre viață, vedea lucrurile foarte realist, nu îi plăcea să iasă în evidență ,

a povestit Mădălina Pisică.

Adolescentul, care era sportiv de performanță medaliat la campionatele naționale de culturism ar fi avut o corigență la Geografie.

Adolescentul, care era sportiv de performanță medaliat la campionatele naționale de culturism ar fi avut o corigență la Geografie.

[Sursa foto: DC News]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Cel mai mult îi plăcea să deseneze. Îmi spunea că desenul îl relaxează cel mai mult și mereu îmi dădea sfaturi despre cum să desenez mai bine și eu. În prezența tuturor era plin de zâmbet, noi mereu când ne întâlneam, râdeam până ne durea burta. Iar față de ceilalți, era empatic, ajuta cu bucurie și nu l-am auzit niciodată să vorbească urât despre cineva. Își dorea să intre la Academia de Poliție, încă se pregătea fizic pentru asta , a mai adăugat sora lui Bogdan.

Citește și: Elev la o școală de arte marțiale, bătut "până la moarte" de instructorul său

Potrivit  debrăila.ro, în 2020, la Campionatele naționale de culturism şi fitness, unde a participat din partea Dumi Gym Ianca, Bogdan a obținut medalia de bronz la juniori mici, categoria de greutate 60 kg.

De altfel, o colegă de-a băiatul a povestit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre cum era Bogdan în sala de sport.

”Nu am cuvintele potrivite prin care să spun cât de minunat a fost. L-am cunoscut la sală și am văzut cât de motivat și implicat era. Îmi doream să am motivația lui. Era liniștit și la locul lui, mi-aș fi dorit să îl cunosc mai bine și să-l fi ajutat dacă aveam posibilitatea. O să îl am mereu în suflet și o să fiu motivată așa cum era el.

Nu vorbea, părea bine tot timpul, asculta muzică la căști și își vedea de treaba lui”, a spus Ștefania.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De asemenea, antrenorul de la clubul de culturism din Ianca, unde activa Bogdan a vorbit despre Bogdan pentru publicația locală.

"Am sperat că această veste să nu fie adevărată. Am fost dărâmat! De două luni nu a mai venit la sală… L-am avut la performanță. Un băiat cuminte și respectuos, dedicat sportului. Era un sportiv serios, cu un genetic foarte bun", a declarat antrenorul Daniel Dumitrescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si