Mama lui Emanuel susține că Melis și fiul ei obișnuiau să se plimbe des prin Grădina Botanică din Craiova.

Femeia a declarat că fiul ei nu este un băiat conflictual

"Nu știu cine e ăla, ce a avut cu ei. Ei se plimbă des prin grădina botanică, copilul meu și prietena lui. Sunt de câteva luni împreună, au fost prieteni buni.

Nu l-am auzit vreodată vorbind de persoana asta, că se speculează că era un fost prieten. Eu n-am auzit. Nu ar face rău. N-a sărit la bătaie niciodată cu cineva, e timid, nu l-aș vedea începând o ceartă cu cineva. Nu am fost dezamăgită de el niciodată. Studia, cânta la chitară foarte bine. 

Citește și: Criminalul din Timișoara se cunoștea cu victimele sale. Ce spune un specialist criminolog despre acesta

De curând și-a făcut niște prieteni, prin care a cunoscut-o pe fata asta. Ieșeau mai multi în gașcă. Cum să producă ceva ce ar putea să le facă rău... Vreau doar să stau să mă rog pentru copilul meu", a spus mama băiatului, la  Realitatea Plus

Băiatul s-a trezit din comă, dar starea lui de sănătate rămâne destul de gravă

Emanuel s-a trezit din comă, joi, însă starea lui de sănătate este în continuare una instabilă, medicii fiind rezervați în privința lui.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre crima de la Grădina Botanică din Craiova. Ce spune despre atacator

”Pacientul este în continuare în stare critică, cu prognostic rezervat, cu tratament complex și susținut de aparate. În cursul zilei de astăzi s-a redus sedarea pentru o evaluare neurologică completă, după care s-a decis deconectarea de la aparatul de ventilație mecanică, în condiții de siguranță.” , a spus dr. Cristina Geormăneanu, de la Spitalul din Craiova. 

Băiatul este permanent supravegheat și monitorizat, evoluția lui fiind una imprevizibilă.

Citește și: VIDEO- Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova s-a trezit din comă. Tânărul a pierdut mult sânge/ Care este starea lui în aceste momente?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si