Recent, Alexandra a afirmat cu fermitate că Andreea a manifestat un comportament agresiv față de ea și a susținut că ar fi o cauză a dorinței Alexandrei de a renunța la competiție.

"Stiu că are o problemă directă cu mine, afirmând în culise că eu sunt una dintre cauzele pentru care ar vrea să renunțe la competiție... de când am intrat eu în emisiune am afectat decizia ei, a hotărât că locul ei nu este aici",  a declarat Alexandra.

bas

Concurente ”Bravo ai stil”

Citește și: Șicul anilor '60 revine în forță: în această seară, la “Bravo, ai stil!”, ediția concept fabuloasă – Woodstock

Pe de altă parte, Andreea s-a apărat vehement, negând vehement acuzațiile care i-au fost aduse.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Nu înțeleg de ce ar trebui să inventezi acest lucru!?... Nu este adevărat!",  a declarat Andreea, subliniind faptul că nu are niciun motiv să se angajeze în astfel de comportamente.

Pentru a clarifica situația și pentru a găsi răspunsurile necesare, concurentele și membrii echipei Bravo, ai stil! s-au adunat pentru a viziona imagini surprinse de camerele de supraveghere din studioul emisiunii. Aceste înregistrări ar putea oferi dovezi concrete și definitive cu privire la presupusul incident.

bas

”Bravo ai stil”

Citește și: Alexandra Ungureanu, reacție surprinzătoare la întâlnirea cu Satoshi, în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D2 .“Nu mi s-a întâmplat niciodată asta"

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului Bravo, ai stil!, a făcut anunțul surprinzator în timpul filmărilor.

" Avem imagini!",  a exclamat Ilinca, atrăgând atenția tuturor participanților că momentul adevărului va fi dezvăluit și că misterul va fi soluționat in editia din aceasta seara a show-ului.

Momentul adevarului despre presupusul incident si acuzatiile aduse de Alexandra contracandidatei sale le veti putea afla urmardind editia din aceasta seara “Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2.

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit ă  din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si