Vedeta se consideră o femeie împlinită, iar de când este însărcinată, Andra se mândrește cu burtica de graviduță.

Andra și Lele vor deveni părinții unei fetițe

„Eu și fata mea strălucim”, a fost mesajul pe care Andra Volos l-a scris la postarea în care apare cu burtica de graviduță.

Citește și: VIDEO |Tzancă Uraganu continuă seria faptelor bune. Ce cadouri va primi Paul Damian din partea manelistului?!

Andra a postat și un video în care Lele o sărută pe burtică, alături de mesajul „Fetele lu' tata”.

Toți se întreabă când Andra și Lele vor face marele pas, mai ales că vedeta a rămas și însărcinată.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Marymar radiază de fericire în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată iubita lui Tzancă Uraganu?

„Ne-am gândit la cununie acum vreo două luni. La anul cu botezul. I-am stricat eu surpriza, i-am zis: simt că vrei să mă ceri, nu o face acum. Vreau să mă surprindă, nu vreau să știu, să aud măcar. Vreau să fiu surprinsă”, a

declarat vedeta atunci.

Andra Volos, primele pofte în calitate de femeie însărcinată. Marymar îi este alături

Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a început să aibă primele „pofte”  în calitate de mămică. Andra Volos a postat pe contul ei oficial de socializare că mănâncă pepene roșu și căpșuni la ora 03:37. În cadrul postării este etichetată și Alina Stoican, cunoscută drept Marymar, și logodnica lui Tzancă Uraganu.

Citește și: Anunțul lansat de Luis Gabriel și soția sa, Haziran: „Vom pleca în curând. Primesc constant oferte din străinătate”

Citește și: VIDEO- Anamaria Prodan a uitat de Flavius Nedelea. Sexy impresara a petrecut alături de lăutari

Marymar este și ea însărcinată. În vara aceasta, va aduce pe lume o fetiță. Bruneta și Tzancă Uraganu vor deveni părinți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si