Din nefericire, asistenta medicală nu a reușit să obțină ajutor de la colegii din spital, iar pacientul a murit în urma atacului de cord.

Citește și: O tânără de 20 de ani s-a trezit că-i crește păr pe nas după o operație riscantă- FOTO

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unei audieri disciplinare care a dus la concedierea femeii de 42 de ani.

Conform rapoartelor de presă, Penelope Williams a fost găsită cu un pacient pe termen lung pe bancheta din spate a mașinii sale.

Citește și: Un bărbat a murit în timp ce dansa la o nuntă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul se afla în stare de inconștiență și cu „pantalonii trași jos”, potrivit Telegraph. Echipele de intervenție nu au reușit să-l resusciteze.

Unde a avut loc partida de amor

S-a crezut inițial că scenele de sex au avut loc în parcarea spitalului, însă autoritățile judiciare și-au cerut scuze spitalului, spunând că decesul "amorezului" s-a petrecut de fapt într-o parcare din Wrexham.

Când și-a dat seama că pacientul se simte rău, Williams a sunat un coleg în loc să sune la serviciile de urgență, a mai informat WalesOnline.

Williams „plângea și era tulburată și cerea ajutor în timp ce încerca să explice că cineva a murit” – dar a refuzat totuși să sune la 999, echivalentul britanic al numărului de urgență 112 de la noi, chiar și atunci când prietenul ei a implorat-o să facă asta.

Penelope Williams, concediată după scandalul sexual

Penelope Williams, concediată după scandalul sexual

Asistenta era căsătorită la momentul aventurii cu pacientul

Ea le-a spus inițial polițiștilor din Țara Galilor că l-a întâlnit pe bărbat pentru că acesta i-a trimis un mesaj în care i-a spus că nu se simte bine.

Într-o întâlnire oficială cu managerii ei, Williams – care avea un partener de viață – „a negat orice relație sexuală” cu bărbatul decedat și a spus doar că „stătea în spatele mașinii lui aproximativ 30 până la 45 de minute” în timp ce „a vorbit cu el”.

„Ea a explicat în continuare că [pacientul] a început să geamă și a murit brusc”, potrivit unei audieri a Consiliului de Asistență Medicală și Moașe (NMC) din UK.

Penelope Williams, concediată după scandalul sexual

Penelope Williams, concediată după scandalul sexual

[Sursa foto: Twitter]

Cu toate acestea, asistenta a recunoscut mai târziu că au avut de fapt o aventură de mai mult de un an, în timp ce el a primit un tratament regulat – și s-au întâlnit în acea seară pentru sex.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si