Femeia s-a zbătut ca fiul să fie găsit, însă, eforturile au fost în zadar. Durerea și gândul că nu o să-și mai poată vedea fiul niciodată au răpus-o pe Daniela.

Soțul femeii, care lucrează în Germania, a fost nevoit să se întoarcă în țară pentru a-și înmormânta soția.

S-a stins din viață la un an după ce și-a pierdut fiul. Femeia a fost răpusă de durere

Dubla tragedie din familia Arion i-a marcat pe toți membrii. Soțul Danielei, plecat la muncă în Germania pentru a oferi un trai mai bun familiei, este nevoit să se întoarcă în țară cu inima frântă pentru a-și înmormânta soția la aproape un an după ce și-a pierdut și fiul în valurile mării.

Citește și: Clipe dramatice pentru doi părinți! Fiul lor de doar 3 ani a rămas blocat în mașina încinsă. S-au chinuit disperați să-l scoată de acolo

Acum, soțul Danielei a mai rămas doar cu cele două fiice ale lor, cu care își împarte amarul celor două tragedii. Una dintre fete este studentă la Facultatea de Litere din Iași, iar cealaltă este elevă în clasa a XI-a, potrivit Vremea Nouă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Familia Arion, îngenuncheată de durere. Dublă pierdere în viața membrilor

Daniela Arion a fost cunoscută ca fiind o mamă susținătoare li devotată, care și-a educat copiii într-un mod frumos și a reușit să se bucure de realizările din viață.

Citește și: Momentul sfâșietor în care Lolrelai a crezut că și-a pierdut mama pentru totdeauna: "Am văzut-o pe jos, într-o baltă de urină". Alcoolul i-a ucis părinții, în urmă cu trei ani, la distanță de câteva luni: "Am trăit moartea lor de multe ori”

Membrii familiei erau văzuți în societate ca fiind oameni serioși, muncitori și respectuoși, iar prietenii apropiați îi recunosc pe copii ca fiind harnici și cu bun-simț. 

Clipele de bucurie ale celor din Arion s-au stins subit după ce, în urmă cu aproximativ un an, Lucian, unicul băiat, a dispărut în valurile mării când înota pe o plajă din Costinești. La câteva zile înainte de împlinirea unui an de la tragedie, mama băiatului, Daniela, în vârstă de 41 de ani, s-a stins din viață, răpusă de durere și tristețe.

Femeia a sperat mereu că fiul ei va fi găsit și că este încă în viață, însă, trupul lui nu a fost încă descoperit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si