Dacă vedeți trotuare cu pavaje colorate roșu și gri înseamnă că vă aflați pe teritoriul primarului Robert Negoiță. Majoritatea trotuarelor din Sectorul 3 au acest model.

„Tot sectoru e roșu cu gri. Așa, ca aspect sunt frumoase, ca utilitate zic că nu”, spun locuitorii.

Trotuare distinctive în sectoarele din București

Până și bordurile au fost schimbate cu unele roșii ca să se asorteze cu trotuarul.

Primăria Sectorului 3 a investit 33 de milioane de lei pe 30 de kilometri de borduri pentru montarea a peste douăzeci și șase de mii de pavele colorate și a unui gard.

Mai departe, dacă pășiți pe dungi, înseamnă că ați ajuns în Sectorul 5. Trotuarele vărgate în trei culori sunt amețitoare, dar nu în sensul bun spun oamenii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

35 de milioane de lei a cheltuit primăria locală pentru refacerea trotuarelor.
„Dacă ar veni aici un urbanist cred că l-ar apuca spumele”.

În Sectorul 4, trotuarele nu au o culoare ieșită din comun, dar sunt împânzite de bolarzi de toate formele și toate mărimile.

Primăria Sectorului 4 a plătit peste o mie de lei, iar montarea unuia costă două sute de lei. În luna iunie au fost achiziționate peste patru mii de astfel de bucăți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si