Delia Săndulachi, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații.

Audieri în cazul fetei de 16 ani, ucise de droguri

„Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal imediat ce au primit rezultatele necropsiei. Fata de 16 ani a murit din cauza unei intoxicații cu un drog de mare risc, de tip cristal. Iubitul ei în vârstă de 19 ani și doi dealeri de stupefiante au fost arestați preventiv sub acuzația de trafic de droguri.


Astăzi, cei trei au formulat o contestație și au cerut să fie eliberați, iar judecătorii vor analiza mâine solicitarea lor. Între timp, și părinții fetei au ajuns la sediul DIICOT Neamț. Tatăl și mama fetei au dat explicații întreaga zi și au ieșit de la audieri în urmă cu puțin timp. Aceștia spun că ancheta a fost întârziată și că nu au fost ridicate probe din casa suspectului, decât după ce au apărut rezultatele necropsiei. În plus, aceștia cer anchetatorilor să ia în calcul și ipoteza unui viol. Mai spun că fiica lor nu era consumatoare de droguri și cer totodată anchetatorilor să stabilească dacă nu cumva fata ar fi fost drogată de tânărul de 19 ani”,  a transmis Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO- „Drog legal” extrem de periculos

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si