Modificările aduse poveștii au creat o adevărată controversă printre internauți. Anul viitor pe marile ecrane va apărea mult iubita poveste Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, doar că ecranizarea nu pare că va avea foarte mare legătură cu basmul Fraților Grimm sau cu desenul animat făcut în urmă cu aproape un secol.

Mului Rachel Zegler, actrița care o va portetiza pe Albă ca Zăpada și Galgadot, cea care o va juca pe regina cea rea, au povestit despre cum basmul va fi adaptat vremurilor moderne.

Reacțiile amatorilor de filme nu au fost cele așteptate, oamenii sunt nemulțumiți de schimbările drastice aduse unei povești clasice. Ba mai mult, oamenii sunt nemulțumiți de cum au fost atribuite rolurile, dar și de faptul că cei șapte pitici nu vor fi jucați de pitici.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu este pentru prima oară când poveștile clasice sunt adaptate vremurilor moderne. În urmă cu doi ani, în pelicula Cenușăreasa, personajul principal nu s-a dus la castel pentru a și găsi adevărata dragoste, ci ca să vândă o rochie creată de ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si