Pacientul a fost găsit căzut printre schelele montate pentru renovarea unui corp al spitalului. Pacientul era internat pe secţia de Medicină Internă şi ajunsese la spital după un sevraj alcoolic. Victima era o persoană care avea mai multe prezentări la unitatea de Primiri Urgenţe.

Pacient decedat după ce a căzut de la etaj

„La ora 22:55, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia o persoană a căzut de la primul etaj al unei clădiri ce aparține Spitalului Municipal Roman.


La locul solicitării s-a deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Roman.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au identificat o persoană ce se afla între schelele unei clădiri în construcție. S-a acționat pentru evacuarea persoanei dintre schele.
Imediat, aceasta a fost preluată de cadrele medicale care au început manevrele de resuscitare.
Din păcate, bărbatul în vârstă de 54 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.

Bărbatul era diagnosticat cu hepatită multiplă toxică. A fost preluat de cadrele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat.

Un pacient a căzu în luna iunie a acestui an de la etajul trei al unui spital din Sibiu.

Pacientul ajunsese la spitalul din Sibiu cu o fisură la cutia craniană.

El a fost internat în spital, tot acolo de unde a și căzută de la etaj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Pacientul a fost adus la spital în cursul zilei de marți 30 mai, cu o plagă fronto-parietală dreapta, care a fost suturată în cadrul Unității de Primiri Urgențe. Examenul tomografic a evidențiat și fisurarea cutiei craniene, motiv pentru care pacientul a fost preluat pentru supraveghere și tratament în cadrul Secției Clinice Neurochirurgie. 

Subliniem că la momentul prezentării in UPU și în momentul internării pacientul a fost perfect conștient, cooperant, nu a fost agitat psihomotor și nu a prezentat halenă etanolică. Prin urmare nu a fost necesară nicio măsură specifică suplimentară. Pacientul a comunicat permanent cu personalul pe toată perioada internării și nu a existat suspiciune unui posibil sevraj", a explicat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al  Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Reprezentanții unității medicale au mai spus că, ulterior, evoluția pacientului a fost „favorabilă”, potrivit rezultatului obținut în urma reexaminării la computerul tomograf.

Pacientul    „a continuat să fie cooperant, comunicativ și fără semne de agitație psihomotorie care se determine măsuri speciale, situație consemnată. de altfel, așa cum am menționat, pe tot parcursul internării".

Așa cum am menționat anterior, incidentul halucinant a avut loc tot în ziua internării, marți, atunci când pacientul a căzut de la etajul 3 al clădirii. Bărbatul a supraviețuit, dar este în stare gravă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Ulterior în cursul serii de 1 iunie, pacientul a căzut de la etajul 3 al secției Neurochirurgie, în circumstanțe necunoscute. S-a intervenit de urgență conform protocoalelor și procedurilor și pacientului i s-a acordat primul ajutor, atât de personalul secției și din Unitatea de Primiri Urgențe. Medicul șef al secției a informat conducerea spitalului precum și familia pacientului, cu care a discutat personal. De asemenea, s-a intervenit chirurgical de urgență, pacientul fiind operat de o echipă mixtă (chirurgie- ortopedie). Ulterior bărbatul a fost internat în cadrul secției ATI, intubat", a precizat Decebal Todăriță.

Spitalul va declanșa o anchetă administrativă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Anchetă face și  Poliția Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si