Otilia și Maia sunt de nedespărțit. Tânăra a intrat în centrul comercial pentru a aproba o rochie și este prima dată când nu se vede nevoită să-și lase cățelușă acasă sau în mașină. Bichonul Maia are 13 ani și îi stă alături Otiliei încă de când era pui.

Citește și: VIDEO- Importante pentru bagajul de vacanță. Raluca Bădulescu ne spune ce trebuie să conțină valiza de călătorie. „Vara trebuie să ai rochii vaporoase, de plajă”

Otilia, proprietară câine: „Pentru noi ca proprietari de câini este foarte frumos că în sfârșit s-au gândit magazinele să ne lase să intrăm cu animalele de companie pentru că de obicei trebui a să le lăsăm acasă, să rugăm pe cineva să stea cu ele, mai ales să cei care avem câine, e mai problematic decât pisicile.”

La fel de fericită este și Tania, o adolescentă care s-a obișnuit să îl aibă mereu alături pe bichonul ei. Cățelul este încă mic, abia împlinit 1 an și are multă energie pe care o consumă alături de prietena lui bipedă. Acum, pentru că adolescenta îl poate lua chiar și la plimbare prin magazine, micul blănos este cel mai fericit.

Tania, proprietară câine: „Înainte îl lăsam afară cu frica ca să nu-l fure cinev,a sau lăsăm acasă și plângea după mine. Suferă în lipsa ta? da.”

Decizia îi ajută și pe antreprenorii care au spații comerciale în incintă și care pot să își aducă la muncă animalele 

Imediat măsura aplicată de centrul comercial prin care se permite clienților să vină la cumpărături cu animale de companie a schimbat cu totul aspectul magazinelor. În plus, reprezintă un ajutor important pentru antreprenorii care au spații comerciale în incintă și care pot să își aducă la muncă animalele de companie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Este și mascota florărie, este o atracție pentru magazin, pentru centru comercial.”

Mircea este proprietarul unei florării, iar zilele petrecute la muncă arată altfel acum, când poate să îl aibă cu el pe cățelul său.

Mircea Șereș, proprietar florărie: „Când mă duc după marfă îl duc cu mine, dar doar câteva minute îl las singur în mașină apoi îl aduc aici cu mine la muncă. Nu vrei să-l las în mațină din cauza temperaturii.”

De când au permis accesul cu animale, reprezentanții centrului comercial au constatat că numărul clienților este în creștere, iar angajații sunt mult mai relaxați. Stăpânii cățeilor trebuie însă să țină cont de câteva reguli: câinii de talie mică trebuie să meargă în lesă sau în brațe, în timp ce patrupeziI de talie medie ori mare, trebuie să poarte botniță.”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Adelina Șora, manageri marketing: „Suntem convinși că e foarte importantă legătura dintre oameni și animalele lor de companie, așa că prin această abordare dorim să creăm un mediu cât mai plăcut, pozitiv și călduros în centrul nostru comercial.”

Și pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții, la intrarea în centrul comercial, administratorii au montat mai multe boluri cu apă pentru cei mai însetați dintre căței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si