Kenan va face tot ce este posibil pentru a pedepsi cele două familii, pe care le consideră vinovate de moartea fiului său.

La conacul familiei Karadag sunt tensiuni uriașe. Kadriye continua să aducă intrigi în întreaga familie a soțului său, iar Defne nu suportă faptul că bunicul său le cere să se supune, în totalitate, regulilor sale, considerate ca fiind absurde, din punctul de vedere al nepoatei acestuia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe de altă parte, și Melek trece prin momente incomode atunci când Alpay o acuză pe fosta soție că nu se preocupă de creșterea copiilor lor. Melek însă nu se lasă și, cu toată susținerea lui Halil, merge înainte.

Ce se întâmplă cu Omer?

Omer are inima frântă, din cauza prejudecăților bunicilor săi. Tânărul urmează a pleca în armata, iar singura lui grijă este Defne, alături de care nu va mai sta o vreme, și pe care o iubește nespus de mult.

Cum bunicii nu sunt de acord cu relația dintre Omer și Defne, tânărul încearcă să rezolve, pentru ambele părți, această situație.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Defne, gest impresionant pentru mama sa

Ce se va întâmpla atunci când Alpay, neinvitat fiind să participe la un important eveniment pentru fiului său, Seyit Ali, va afla despre petrecerea organizată în cinstea mezinului, de către familia Karadag? Vor reuși membrii familiei Karadag să facă față presiunilor fostului soț al lui Melek?

Alpay, o teroare pentru Melek -astă seară, un nou episod din serialul “Melek”

Alpay, o teroare pentru Melek -astă seară, un nou episod din serialul “Melek”

Când poate fi urmărit episodul?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Melek”, numai la Kanal D. 

Citește și: Decizii surprinzătoare, în episodul din această seară, din “Melek”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si