„Ținutul Secret”, așa cum l-au denumit proprietarii, se întinde pe aproape un hectar și îi întâmpină pe vizitatori cu o căsuță veche de câteva decenii, colorată intens în albastru. Și în interior decorul este desprins parcă dintr-un film.

„Ținutul Secret”, noua atracție turistică

Acoperișul este asimetric, iar la mansardă au fost păstrate geamurile în formă de triunghi. În partea dreaptă a curții se află Căsuța Mexicană, construită din piatră, lemn și lut și acoperită cu stuf.

Ridicată în formă de ciupercă, clădirea oferă patru locuri de cazare și un ponton cu ieșire la lac.

Citește și: VIDEO- Vara e pe sfârșite, iar prețurile de pe litoral devin mai accesibile

Baia acestei căsuțe, în schimb, îi duce pe turiști cu gândul la perioada preistorică.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot aici există și o casă suspendată din lemn care arată ca în desenele copilăriei. Căsuțele și peisajul sunt cu adevărat instagramabile, spun cei care ajung aici. Mihaela a venit de la sute de kilometri distanță pentru fotografii și clipuri video, care speră să devină virale pe internet.

În această vară proprietarii s-au apucat să modernizeze și cea de-a treia locuință pe care au cumpărat-o la pachet cu terenul.

Aici vor exista 16 locuri de cazare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si