O serie de reportaje, reunite sub titulatura “România de bine”, dezvăluie o Românie la care ar trebui să ne întoarcem dacă vrem să ne vindecăm. Într-o lume în care parcă n-a mai rămas nimic bun, încă există locuri și oameni care ne arată că nu e totul pierdut.

Citește și: VIDEO- Acasă la Miss Tourism Internațional România. Pe lângă modeling, pasiunea ei este stomatologia

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

În prima ediție a noului sezon “Asta-i România!”, ajungem în Bisoca, o comună care se întinde pe câțiva kilometri prin Munții Buzăului, un ținut pe cât de frumos, pe atât de sălbatic și greu accesibil, un loc binecuvântat cu o mâna de oameni buni și harnici, care trăiesc în universul lor, conectați cu natura și muncind pământul pentru a se bucura de roadele lui. Aflăm povestea familiei Grama, doi bătrâni care au rămas aproape singuri într-un colț de natură sălbatică. În cei 50 de ani trăiți împreună, aceștia și-au făcut rai cu mâinile lor în gospodărie, toată viața dorindu-și în permanență să  facă, și nu să aștepte de la alții.

Nu pierdeți începând de duminică, de la ora 14:30, un nou sezon “Asta-i România!”, emisiunea de reportaje, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si