O zeiță absolută, așa au denumit-o fani pe Beyonce, la ultimele sale apariții pe scena Stadionului Sofi din Los Angeles. A impresionat prin ținute impecabile, predominant argintii și a ținut publicul în picioare. Totul, în cadrul turneului său mondial Renaissance, care a început în luna mai.

Citește și: Beyoncé i-a adus un omagiu lui O'Shae Sibley, tânărul înjunghiat mortal care dansa în acel moment pe muzica ei

Beyonce a început seria concertelor din Los Angeles vineri seară, ca o sărbătoare în avans a zilei sale de naștere, de astăzi.

La concerte au participat și nume mari, între care Dj Khaled și Jay-Z

Și-a rugat fanii să se îmbrace în cele mai sclipitoare ținute, iar la primul concert de pe Sofi Stadiam au participat vedete de rang înalt. De la Jay-Z, soțul ei, Dj Khaled și alți cântăreți celebri, până la prințul Harry și Meghan Markle, care au dansat frenetic la concert.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Și celebrul actor Pedro Pascal a fost în primele rânduri la concertul lui Beyonce.

În a doua seară de concert, fanii au avut o surpriză, Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce și a lui Jay-Z, a dansat pe scenă alături de mama ei. La final, fanii au aplaudat-o minute în șir.

Beyonce este încă din luna mai în turneul mondial Renaissance, pentru promovarea celui de-al 7-lea album și a avut până acum peste 50 de concerte în 16 țări.

Ultimul show va avea loc pe 1 octombri, iar Forbes estimează că la finalul turneului, marea artistă va avea încasări totale de peste 2 miliarde de dolari, numai din vânzarea biletelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si