Agentul de Poliție de doar 21 de ani, care a provocat un accident rutier în Caracal, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise, a fost dat afară din Poliție.

„Vă comunicăm faptul că agentul de poliţie, care ar fi fost implicat într-un accident de circulaţie, în municipiul Caracal, judeţul Olt, la data de 8 septembrie, i-au fost suspendate raporturile de serviciu cu unitatea angajatoare. Ne disociem de persoane care nu fac cinste uniformei şi Statutului Poliţistului”,

a transmis, vineri seară, IPJ Constanţa, potrivit News.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ce s-a întâmplat?

Tânărul era agent de Poliție în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, Postul de Poliție TF Negru Vodă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oamenii legii din Olt au fost sesizați, în cursul dimineții de marți, prin apel la 112, despre faptul că pe o stradă din Caracal a avut loc un accident rutier.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, care ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal, şi un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, a transmis IPJ Olt.

Autoritățile au bănuit că la volanul mașinii s-ar fi aflat o altă persoană. În cele din urmă, s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, a fost testat şi cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa a două substanţe psihoactive”, a mai precizat sursa citată.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si