Totul s-a întâmplat în jurul orei 14:00, pe șoseaua de centură a municipiului Arad. 

Bucata de metal desprinsă pare să fie de fapt un element cu ajutorul căruia se prinde remorca camionului. Metalul a trecut prin parbrizul unui autoturism care mergea regulamentar pe șosea, și a ajuns apoi înfipt în bancheta din spate a mașinii. 

O piesă metalică care s-a desprins dintr-un camion a zburat prin parbrizul unei mașini. Totul s-a întâmplat în Arad

O piesă metalică care s-a desprins dintr-un camion a zburat prin parbrizul unei mașini. Totul s-a întâmplat în Arad

[Sursa foto: Specialarad.ro]

La un pas de tragedie după ce o bucată de metal a trecut prin parbriz

Metalul a trecut prin geam și a zburat prin habitaclu, la o distanță de câțiva centimetri de capul șoferului. Cioburile care au sărit din parbriz s-au împrăștiat în mașină. Șoferul l-a lovit și pe conducătorul mașinii care se afla în fața sa. Norocul a făcut ca acesta să  poarte ochelari de soare în acel moment, care i-au protejat astfel ochi.

Șoferul autoturismului a povestit că mergea pe șosea, în momentul în care, din sensul opus de mers, au venit mai multe mașini, printre care și camioane. Bucata de metal pare să facă parte din unul dintre automarfare.  "Direct prin parbriz, pe lângă cap, s-a înfipt în bancheta din spate", a declarat conducătorul auto, a transmis  specialarad.ro.  

Incidentul ar fi putut fi tragic fi dacă bucata de fier ar fi avut traiectoria spre scauunul șoferului sau dacă pe bancheta din spate se afla un pasager.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Ce este oxicodona, drogul folosit de Vlad Pascu/ Medic: ”O supradoză de oxicodonă poate duce la deces”

O piesă metalică care s-a desprins dintr-un camion a zburat prin parbrizul unei mașini. Totul s-a întâmplat în Arad

O piesă metalică care s-a desprins dintr-un camion a zburat prin parbrizul unei mașini. Totul s-a întâmplat în Arad

[Sursa foto: Specialarad.ro]

Accident grav în Vaslui. O persoană și-a pierdut viața și alte cinci au fost rănite

O persoană și-a pierdut viața şi alte cinci au fost rănite, în noaptea trecută, într-un accident rutier care a avut loc între două autoturisme şi un autocar, în Vaslui.

În momentul în care echipajele de intervenție au ajuns  la locul accidentului au fost găsite șase victime,  dintre care cinci erau încarcerate.

Dintre persoanele încarcerate,  două au fost găsite în stop cardiorespirator, două în comă şi doar o persoană era conştientă.

O persoană și-a pierdut viața

Victimele au fost descarcerate, dar din nefericire în cazul uneia aflate în stop cardiorespirator medicul de pe ambulanţa SMURD a fost nevoit să declare decesul.

Restul victimelor au primit îngrijiri medicale la locul accidentului şi apoi au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Persoanele care se aflau în autocar au fost evaluate, dar niciuna nu a necesitat îngrijiri medicale, a transmis ISU Vaslui.

”La locul producerii accidentului, Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, trei ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, la intervenţie participând şase subofiţeri şi un ofiţer. De asemenea, au fost deplasate trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”,

au declarat reprezentanții ISU Vaslui.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În autocar erau 40 de persoane. Este vorba despre 38 de pasageri şi doi şoferi.

Poliţiştii au început efectuarea cercetărilor pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și: VIDEO- O fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup la Grădina Zoologică din Sibiu. Copila ar fi băgat mâna prin gardul de protecție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si