Pe cât de firavă și delicată este ca prezență, pe atât de impunătoare este vocea talentatei Laura Bretan. Tânăra a avut ocazia să își împletească glasul cu cel al marilor artiști ai scenei internaționale, iar rezultatul a fost cu adevărat uluitor. Spectacolul oferit de tânără în țara noastră alături de Jose Carreras și Lara Fabian a impresionat până la lacrimi.

Citește și: VIDEO- Actorul RuPaul, casă asemenea personalității sale. Locuința este amenajată în stil disco și are 26 de globuri uriașe care atârnă din tavan

Laura Bretan, artistă: „M-am simțit extrem de specială și este un om foarte deschis, foar te cald și m-am bucurat că am învățat foarte multe de la ea, foarte focusată, foarte on time, organizată.”

Laura Bretan a cucerit publicul din România

Considerată un copil minune al muzicii românești, Laura a avut o ascensiune fantastică și a cucerit rapid publicul din țara noastră. Născută și crescută peste Ocean, tânăra artistă și-a dorit să se întoarcă în țara de origine a familiei sale. Scum călătorește frecvent între România și Statele Unite, unde formează studiile Conservatorului și încearcă în același timp să fie aproape și de familia ei care locuiește tot peste Ocean, dar la sute de kilometri distanță de ea.

Laura Bretan, artistă: „Distanțele sunt mari, în special când călătoresc și acum că stau în campere, e mai greu, dar există FaceTime și încercăm în weekend cât de mult să ne vedem.

Mă susțin și le mulțumesc că mă încurajează și îmi spun că sunt alături de mine și ca să fiu tare.”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Universitatea din America îi oferă Laurei o mulțime de oportunități și are un program de studii adecvat cerințelor tinerei. Pe perioada anului universitar, artista locuiește în campus și își ocupă timpul liber cu tot felul de activități.

Laura Bretan, artistă: „La școală este un cor care se numește „Black Cor” și eu sunt parte din el și cântăm numai melodii spirituale și muzică gospel și tot felul.”

Deși petrece mult timp departe de România, Laura revine în țară cât de des îi permite timpul, mai ales că este fascinată de meleagurile autohtone. Marea ei pasiune este să descopere, de fiecare dată când vine, câte puțin din România. Iar de unele zone s-a îndrăgostit deja atât de mult, încât a vrut să le surprindă pe peliculă: clipul noii sale piese este filmat în Oradea.

Laura Bretan, artistă: „Ne place foarte mult să explorăm orașele, să mergem prin parcuri, cum am zis, natura este numărul 1 pentru noi toți și ne place foarte mult.”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru artista cu voce de înger muzica este întregul ei univers. Are 21 de ani, dar se focalizează numai pe carieră și deocamdată, lasă viața personală pe planul secund.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si