Accident cumplit marți dimineață în localitatea Buftea din județul Ilfov. Bărbatul s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura că șoferul l-a văzut.

Victima s-a stins din viață pe loc.

Accident cumplit pe o trecere de pietoni în Buftea

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată cum camionul vine pe trecerea de pietoni dar nu se oprește de tot, ci merge în continuare cu viteză mic.

Acest semn poate indica faptul că cel mai probabil șoferul camionului nu a observat că pietonul încerca să traverseze strada. 

Victima a fost prinsă sub roțile camionului care are zeci de tone.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Imediat, șoferul camionului a frânat dar din nefericire a fost prea târziu. Bărbatul care traversa strada nu a mai avut nicio șansă să supraviețuiască.

Citește și: O polițistă a fost găsită în compania iubitului arestat la domiciliu. Bărbatul, acuzat pentru tentativă de omor, fugise din arest

 Ce au transmis autoritățile?

"La data de 3 octombrie a.c.,

în jurul orei 9:44, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1A, din orașul Buftea, un camion a lovit un pieton.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Buftea și polițiștii Serviciului Rutier, din cadru Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, iar din primele verificări au constatat faptul că, aspectele sesizate se confirmă. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a declarat decesul victimei,  respectiv un bărbat. 

În cauză a fost anunțat Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea activităților din competență. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județeam Ilfov.

Citește și: Autoturism răsturnat pe șoseaua din comuna Bunești, județul Suceava. Trei persoane au fost duse la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si