Cea mai spectaculoasă destinație turistică din lume va fi capitala distracției la Untold. Festivalul va fi organizat în premieră în Dubai și se pregătește să primească oaspeți din întreaga lume. Organizatorii au început deja pregătirile.

Citește și: EXCLUSIV- Festival cu muzică și fapte bune la Nucșoara. Valeriu Nicolae (Casa Bună): ”Nu ne-am așteptat să avem atâția artiști care să vină să cânte gratis”- Vama și Irina Rimes, pe line-up

„Chiar acum ne aflăm în Expo City Duba, iar în spatele meu puteți vedea dacă vreți principala atracție a expo-ului și a Dubaiului aici unde va fi una din scenele festivalului.”

Armin van Buuren va deschide seria show-urilor de la Untold Dubai.

Organizatorii au scos la vânzare biletele la Untold Dubai

Au fost puse în vânzare și biletele pentru evenimentul așteptat chiar și de fanii români. Mii de abonamente au fost vândute și în țara noastră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Edy Chereji, director de comunicare Untold: „Avem deja 10.000 de oameni care și-au cumpărat bilete pentru Untold în Dubai, din peste 120 de țări, oameni fericiți care vor ajunge aici în februarie 2024.”

Abonamentele costă acum 158 de euro pentru accesul general timp de 4 zile și 316 euro pentru acces VIP. Agențiile de turism au însă și pachete turistice care includ cazarea și zborul cu avionul spre și dinspre Dubai.

Oana Rusu, director departament agenție de turism: „Pentru un pachet de o săptămână cu bilete de intrare la Untold cam de la 1.600 de euro de persoană cu zbor din Cluj. Dacă sunt mai puține nopți 1.400. De regulă turiștii noștri revin în Dubai. Ca să apuci să vezi și tot ce înseamnă Dubai, să apuci să te și odihnești, poate să pleci și până în Abhu Dhabi ai nevoie de mai mult de o săptămână. Și acum dacă te duci să petreci 4 zile la festival clar nu ajunge.”

Lorena și-a cumpărat deja biletul pentru festival și a apelat la agenția de turism ca să își rezerve cazarea și transportul.

Lorena, clientă: „Cum ți se par ofertele pentru Dubai? Mi se pare foarte ok prețul, având în vedere că la Cluj e un pic mai scump. Cred că va fi foarte distractiv anul acesta.”

Untold Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie 2024.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si