Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Evenimentul va fi deschis până duminică, la ora 22:00

„Într-adevăr ne aflăm la cel mai mare festival de Halloween din România organizat aici pe Lacul Morii. Timp de 3 zile vizitatorii vor intra pe un tărâm de poveste.

Exact așa am făcut și eu. Mă aflu într-un loc destul de înfricoșător.

Chiar acum vă arată colegul meu în imagini ce veți găsi aici. În toată zona vor fi fantome, dovleci, dar și locuri înfricoșătoare după cum puteți observa. Pregătirile sunt aproape de final.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vă reamintesc aproape 16 tone de dovleci vor fi pregătite special pentru decor, dar și pentru ateliere de sculptat și pictat organizate pentru cei mici pe digul lacului. Vor fi prezenți artiști costumați tematic, iar cei prezenți vor avea ocazia să treacă pe sub arcade gigant înfricoșătoare. Însă centrul distracției va fi pe insula lacului, acolo unde va fi amenajat și un labirint cu trasee misterioase din baloți din paie, ateliere de confecționat și măști, dar și o căsuță a dulciurilor.

Important de spus este că insula are o capacitate de maximum 10.000 de persoane în același timp. Festivalul va fi deschis până duminică.”, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si