Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Veți putea cumpăra: miere naturală, nuga, ciocolată de casă

„Muzeul Țăranului Român marchează sfârșitul toamnei și ultimele zile până la începerea postului Crăciunului prin organizarea acestui târg, unde meșteri și artiști din întreaga țară vin să-și expună lucrările realizate în anul 2023.

Toți cei care vor veni timp de 2 zile vor putea admira și cumpăra icoane, tablouri, diferite obiecte din lemn, dar și obiecte de artizanat, cum sunt aceste măști tradiționale, diferite obiecte și bijuterii din

ceramică lucrate manual. Dacă tot ne pregătim de sărbători puteți cumpăra costume tradiționale din toate regiunile țării.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O tânără care și-a comandat de pe Shein o pereche de cizme a găsit în colet un scorpion veninos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Cei care au de gând să facă o plimbare la muzeu pot cumpăra miere naturală, la nuga, diferite dulciuri bomboane, ciocolată de casă, covrigi. Nu sunt uitați cei care vor să cumpere legume și fructe de sezon. Cum mai sunt câteva zile până la lăsata secului, cei care vor să guste bunătăți au aici de unde alege.”, transmite Dana Luțu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si