UPDATE 21.00. Cei trei suspecți care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu ar fi fost prinși, transmit surse judiciare. Ei se ascundeau într-un apartament închiriat din strada Doamna Stanca.

La începutul lunii noiembrie, trei indivizi au dat buzna la furat în locuința afaceristului Adrian Kreiner. Acesta din urmă se afla în casa sa din Sibiu alături de fiica și logodnica sa.

Omul de afaceri a fost grav rănit de hoți care după ce l-au bătut au reușit să fure mai multe bunuri ale familiei.

Primele imagini cu presupușii atacatori din Sibiu

Cei trei indivizi au fost surprinși în zonă de camerele de supraveghere. Imaginile au fost surprinse camerele de supraveghere amplasate pe balconul unui apartament de la un etaj superior.

Anchetatorii nu au confirmat de la apariția imaginilor și până acum dacă ei sunt adevărații făptași. Pe camere se observă trei indivizi care merg cu pas alert și sunt îmbrăcați gros. 

Hoții au lăsat câteva detalii în timpul jafului. Oamenii legii și anchetatorii nu pot oferi informații suplimentare și detalii din caz în contextul în care atacatorii sunt încă în libertate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată că trei indivizi îmbrăcați gros merg grăbit pe o alee lăturalnică dintre blocuri în aceeași zonă unde se află și locuința afaceristului. Încă nu a fost confirmată identitatea atacatorilor.

Afaceristul Adrian Kreiner a fost bătut de trei indivizi, chiar în imobilul său. După ce i-ar fi aplicat lovituri puternice, indivizii i-au furat mai multe bunuri din casa, care s-ar afla la doar câteva sute de metri de reședința președintelui Klaus Iohannis. 

Omul de afaceri a ajuns în stare gravă la spital după incident și din nefericire, la câteva zile după tragicul eveniment, acesta s-a stins din viață.

Adrian Kreiner, omul de afaceri ucis, dormea atunci când agresorii au intrat peste el. Atacatorii i-au acoperit fața cu o pernă pentru a nu face zgomot și i-au legat mâinile.

Afaceristul s-a stins din viață la spital, marți seară, 7 noiembrie 2023.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Din păcate, desi medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri. Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”,  au fost mesajul transmis de reprezentanții spitalului unde omul de afaceri era internat.

Adrian Kreiner a fost fondatorul Matec CNC Technik din Sibiu, un SRL de inginerie mecanică sau industrială, înființată în anul 2005. Această companie a implementat 4 proiecte pe fonduri europene.

Sibianul a fost și un împătimit al investițiilor în criptomonede. De asemenea, Adrian Kreiner a fost și „campion în Business pentru dublarea cifrei de afaceri, timp de trei ani consecutiv, în criza din 2008”, potrivit informațiilor care au fost publicate pe contul lui de LinkedIn, în anul 2010.

Sursa video: Facebook/Laurentiu Dan Ionescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si