Miercuri, 15 noiembrie, Metrorex a anunțat producerea unei defecțiuni la o garnitură în stația Tineretului, circulația derulându-se în sistem de pendulă între Eroii Revoluţiei şi Piaţa Unirii 2. 

Trenul a fost retras în depou

Potrivit Metrorex, trenul a fost retras în depou pentru verificare, analiză și remediere.

”Metrorex informează că, astăzi, 15 noiembrie 2023, în jurul orei 7:15, pe Magistrala 2 la staţia de metrou Tineretului s-a produs o defecţiune tehnică la un tren.

Echipa Metrorex a retras trenul în depou pentru verificare, analiză şi remediere”, a transmis compania.

”În scurt timp circulaţia se va relua în condiţii normale. Călătorii au fost permanent informaţi prin sistemul de sonorizare din trenuri dar şi din staţii. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat ”, a mai precizat Metrorex.

Citește și: Stația de metrou Tudor Arghezi se va deschide pe 15 noiembrie. ,,Circulaţia se va face într-un sistem de pendulă, de la staţia Tudor Arghezi la staţia Berceni''

Se deschide stația de metrou Tudor Arghezi de pe Șoseaua Berceni

Potrivit Metrorex, circulația trenurilor de metrou va fi în sistem de pendulă, între stațiile Tudor Arghezi și Berceni. După ce lucrările la sistemul de automatizare vor fi finalizate, preluarea fluxului de călători va fi făcută ,,în lung'', de la stația Tudor Arghezi până la Pipera, potrivit autorităților locale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Pe 15 noiembrie stația de metrou Tudor Argheși și park&ride-ul aferent vor fi funcționale.

Așa cum și d-voastră veți vedea, marea problemă a problemelor tehnice pe care le-am avut, le-am rezolvat împreună cu Metrorex și Ministerul Transporturilor.

Parcarea este și ea aproape gata. Vom putea găzdui peste 300 de mașini aici”, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, în cadrul unei conferințe de presă. 

Stația de metrou Tudor Arghezi se deschide pe 15 noiembrie

Stația de metrou Tudor Arghezi se deschide pe 15 noiembrie

În ceea ce privește intervalul de circulație a trenurilor între stațiile Berceni și Tudor Arghezi, acesta va fi în primă fază de 8 minute. Ulterior, acesta va fi redus la 4 minute.

Citește și: Când va fi deschisă stația de metrou „Tudor Arghezi”? Primăria Sectorului 4 a făcut anunțul!

Totodată, după ce se va da în folosință stația, se va deschide și parcarea de tip park&ride, cu o capacitate de peste 350 de locuri, care deserveşte noua staţie de metrou. 

Stația de metrou Tudor Arghezi va deveni operațională începând de miercuri, 15 noiembrie 2023, de la ora 11:30.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si