„Târgul de Crăciun de la Craiova își deschide astăzi porțile. Mai multe zone ale orașului au fost împodobite și se fac ultimele pregătiri pentru marea deschidere. Când sunt așteptați primii vizitatori, dar și ce pot face astăzi turiștii la Târgul de Crăciun aflăm de la colega mea Teo Argint”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Se deschide Târgul de Crăciun din Craiova

„Bun găsit tuturor!
Porțile târgului de Crăciun se deschid în această seară, de la ora 18.30,

atunci când se va aprinde și iluminatul festiv. Vor fi patru piețe în centrul orașului, împodobite cu decorațiuni și luminițe, astfel că turiștii vor avea mai multe zone prin care să se plimbe și să facă poze.

Citește și: VIDEO- Țara lui Moș Crăciun din Oltenia este pregătită de sărbători. Craiova își așteaptă vizitatorii

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Până atunci, însă, se fac ultimele retușuri. A fost montat patinoarul, iar lângă el se află și figurina Crăiasa Zăpezii. Pe lângă patinaj, vizitatorii pot cumpăra mâncare tradițională sau obiecte hand-made de la căsuțele comercianților pregătite de artiști locali. De asemenea, pot face poze cu îndrăgitul Moș Crăciun, care va ajunge în această seară în centrul orașului.

Turiștii vor putea urca și în cea mai mare roată panoramică și, bineînțeles, pot face poze cu bradul cu ferestre, de 20 de metri înălțime.
Începând de mâine, târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic, între orele 12:00 și 22.00, până pe 2 ianuarie”, a transmis Teo Argint, corespondent Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si