Astăzi, 23 februarie 2024, Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi Roman și fosta soție a lui Petre Roman, a murit.

În aprilie, Mioara Roman urma să împlinească 84 de ani.

Mioara Roman a murit: Mesajul postat de Oana Roman

Vestea tristă a fost făcută publică de Oana Roman.

”Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot! Te iubesc și de voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace!”, este mesajul trist publicat recent de Oana Roman, pe rețelele sale de socializare.

Mioara Roman a ajuns în stare gravă la spital în toamna anului 2023, fiind operată de urgență. Fiica sa, Oana, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care mama sa a ajuns pe masa de operație.

Avea diverse deficiențe mari, albumina foarte mică, hemoglobina foarte mică și o escară foarte gravă care încă nu s-a vindecat nici acum. Dar cei de la centru au îngrijit-o foarte bine, am luat toate cele necesare pentru tratamentul ei foarte complex și costisitor dar au reușit să o pună pe picioare și e mult mai bine acum”, a povestit la acea vreme pe Instagram, Oana Roman.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

mioara-roman-azil

Mioara Roman a murit în azilul în care era internată

Oana Roman și mama ei, Mioara Roman, au avut o relație de-a dreptul deosebită, iar legătura lor a fost una extrem de puternică. Cele două au fost alături una de cealaltă atât în momente fericite, cât și în situațiile extrem de dificile.

Cine a fost Mioara Roman? Mariajul cu Petre Roman s-a încheiat în anul 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie

Mioara Roman s-a născut pe data de 19 aprilie 1940. De-a lungul vieții ei, acesta a fost jurnalistă de radio. Femeia a fost căsătorită de două ori, dar a ajuns în atenția publicului datorită căsniciei cu fostul prim-ministru al României, Petre Roman. Cei doi au avut un mariaj de mai bine de trei decenii, find căsătoriți între anii 1974 și 2007. Cei doi au avut împreună o fiică, pe Oana Roman.

Fosta soție a lui Petre Roman și-a petrecut ultimii ani din viață într-un azil de lux, acolo unde fiica sa a ales să o interneze pentru a-i face bătrânețea mai ușoară.

Despre relația cu fostul soț, Mioara Roman a avut mereu de spus doar cuvinte de laudă.

„A fost o foarte mare dragoste. Adevărata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar și matură și profundă.

Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie”, a povestit Mioara Roman despre cea de-a doua căsnicie.

mioara-roman-in-tinerete

Mioara Roman a murit azi, 23 februarie 2024

De asemenea, înainte de a-și uni destinele cu Petre Roman, Mioara a mai fost căsătorită, relație din care a rezultat Catinca, fiica ei cea mare. Primul ei soț ei se numea Iosif Zilahy și au fost căsătoriți timp de 12 ani. Mioara Roman avea 19 ani atunci când s-a îndrăgostit de Iosif Zilahy, care la acea vreme avea 27 de ani.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„M-a cucerit cu frumuseţea ei. Aveam 27 de ani când ne-am cunoscut la sala de scrimă. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă”, a mărturisit primul soț al Mioarei Roman.

Cei doi au ales să-și încheie povestea de dragoste după 12 ani de căsătorie, iar nici până acum nu s-a aflat motivul rupturii dintre ei. Mai mult, Iosif Zilahy, primul soț al Mioarei, a fost alături de ea chiar și atunci când aceasta a divorțat în 2007 de Petre Roman

Oana Roman, dezvăluiri despre relația părinților ei. Ce moment a marcat-o profund pe vedetă?

De fiecare dată când a avut ocazia, fiica Mioarei Roman a declarat că un singur lucru a marcat-o profund și nu a putut trece niciodată cu vederea peste acesta. Vedeta a povestit că a fost profund marcată de divorțul părinților ei.

Cu toate că au trecut mulți ani de la divorțul părinților săi, Oana a povestit că este încă afectată de separarea acestora. Mai mult, aceasta a spus că mereu a simțit o mare dezamăgire din cauza modului în care s-au desfășurat lucrurile.

„În continuare, despărțirea părinților mei mă afectează. Eu știam că se va întâmpla, problema este cum s-a întâmplat și ce a urmat. Nu mi-am imaginat niciodată că o să se ajungă în momentul în care nu își vor mai vorbi niciodată și nu se vor mai întâlni niciodată”, a povestit Oana Roman în platoul unei emisiuni televizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si