Întinerire fără operații estetice este tot ce își doresc doamnele care vor să câștige lupta cu ridurile. Vestea bună este că se poate cu ajutorul procedurilor non invazive și mai nou, bio. Cum se poate obține asta, știe colega mea, Mădălina Lambrinoc, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cum scăpăm de riduri fără operații estetice?

Doamnelor, domnilor. Bun găsit, tuturor! Dacă vreți să întineriți cu până la cinci ani fără operații estetice însă, aveți nevoie de aproximativ cinci șapte ședințe de biolifting.

Ce înseamnă acest biolifting, ne spune chiar acum, Cristina, a transmis Mădălina Lambrinoc.

Tratamentul anti aging, biolifting, este un tratament puternic de regenerare celulară care folosește diferite nuanțe de culori pentru pătrunderea mai profundă în piele. Practic, în momentul de față, colega mea, Narcisa, lucrează zona ochilor, care se lucrează din zona pliului pleoapei înspre sprânceană și în sus, spre frunte, cu mișcări ascendente pe culoare verde, pentru un puternic efect anticearcăn. Acea culoare verde culoarea verde înseamnă că pătrunderea produselor este imediată, iar drenarea limfei se realizează foarte bine pe zona respectivă. Practic, după doar șapte minute de la începerea tratamentului în zona ochilor, se poate remarca o îmbunătățire vizibilă a aspectului cearcănelor. Procedura se bazează pe microcurenți care pătrund în profunzimea pielii pentru regenerare și reînnoire celulară, a declarat Cristina, specialist biolifting.

Cât durează o astfel de ședință?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O ședință durează treizeci de minute. Practic, se realizează pe fiecare parte a feței. O dată pe zona unui obraz și cincisprezece minute pe partea cealaltă, a declarat Cristina, specialist biolifting. 

Merge făcută și pe restul corpului?

Merge făcut pe absolut tot corpul. Noi acoperim tot spectrul de lumină. Pe restul corpului vom folosi o lumină roșie, astfel încât pătrunderea să fie una mult mai profundă în piele. Narcisa schimbă acum manipulul de lucru, a declarat Cristina, specialist biolifting. 

Noi o să rămânem în continuare să vedem ce faceți aici. Iată. Așadar, dacă vreți să întineriți, aveți nevoie de cinci-șapte ședințe de biolifting. Pe noi ne-a făcut deja curioși, rămânem aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: