„La 65 de ani, o pensionară americană s-a trezit cu implanturi mamare uriașe și un lifting brazilian de posterior deși nu ceruse așa ceva. Femeia a mers la o clinică din Mexic pentru o operație estetică de îndepărtare a excesului de piele, după o cură de slăbire. A vrut să plătească mai puțin facturile medicale care în Statele Unite ar fi costat-o de aproape 4 ori mai mult., doar că totul s-a transformat într-un chin.

Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D. 

Operație cu sfârșit neașteptat pentru o pensionară din America

„Asistența medicală a fost oribilă. Am fost desfigurată. Și acum va trebui să trec prin alte operații. Mi-e atât de frică”, a declarat femeia.

Kimberly McCormick a fost internata la o clinică din orașul mexican Tijuana pentru o operație de îndepărtare a excesului de piele. În schimb, a primit o mărire a sânilor și o ridicare a posteriorului pe model brazilian.

„Mi-am sunat fiica urlând, pentru că mă trezisem cu sâni imenși. Chiar dacă aș trăi până la 500 de ani tot nu mi i-aș fi dorit. Medicul care făcea legătura între mine și chirurgi a întrat în salonul meu și mi-a spus: Fată, ești atât de sexy! Am 65 de ani. Nu sunt o fată, iar a fi sexy nu era ceea ce-mi doream”, a mai mărturisit aceasta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Când fiica ei a cerut explicații, a fost bruscată de paznicul clinicii.

Citește și: Un bărbat a fost operat la colon în loc de apendice. Ce a pățit după ce apendicita s-a agravat și a ajuns la septicemie

Medicii au pretins că pacienta însăși le-a cerut operația. Ba chiar, biata femeie a fost pusă să plătească un plus de 2.500 de dolari pentru că a stat mai mult în spital decât ar fi trebuit pentru perioada de recuperare. Iar la externare, a fost aproape aruncată afară, pe ușile spitalului.
Implanturile primite sunt atât de mari încât vor trebui îndepărtate. Kimberly locuiește la Washington, dar a ales Mexicul pentru că intervenția pe care și-o dorea o costa doar 13.000 de dolari, în loc de 50.000. Acum, pentru operațiile de refacere va trebui să plătească 75.000 de dolari.
Fiica ei a depus o plângere la FBI pentru investigarea cazului. Acum, Misty Ann s-a decis să vorbească în fața camerelor de filmat și să avertizeze pe oricine crede că a găsit oferte medicale care promit cheltuieli minime, să nu le dea curs, fără o cercetare prealabila temeinică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: