Deși pe data de 24 noiembrie Cătălin Cherecheș știa că își va primi sentința în dosarul de mită, acesta și-a pun la cale un plan pentru a evada din țară.

Întregul film al evadării lui Cătălin Cherecheș

Astfel că, înainte cu o seară edilul a plecat de la Primăria din Baia Mare cu un taximetrist, pe care l-a rugat să-l ducă acasă, însă nu cu mașina lui, ci cu mașina secretarei sale.

Mai apoi, i-a dat o adresă bărbatului de la care să ia o persoană. La aproximativ un kilometru distanță de casă lui, chiar Cătălin Cherecheș avea să fie ”clientul” care trebuia așteptat. Urcat în mașină doar cu o borsetă, primarul i-ar fi dat destinația taximetristului scrisă pe o foaie, aceea fiind Satu-Mare.

De acolo, el ar fi urcat într-un duster de culoare vișinie. Cătălin Cherecheș a trecut granița în Ungaria vineri dimineață, la ora 07:49, prin vama Petea, zi în care a primit și condamnarea definitivă la cinci ani de închisoare cu executare. Pentru că a fost de negăsit, primarul a fost dat în urmărire internațională. Aflat la vamă, el a prezentat vameșilor documentele vărului său, cu care ar fi semănat foarte bine și a ajuns mai apoi în Budapesta. Pe drum el s-a oprit de două ori, de unde și-ar fi luat bunuri personale. Odată ajuns în Ungaria el a intrat într-un magazin de telefonie, de acolo de unde și-ar fi luat câteva cartele pentru telefon.

Greșeală Cătălin Cherecheș

Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania, acolo unde stătea mătușa lui.

[Sursa foto: vasiledale.ro]

Citește și: Exclusiv! Ce se întâmplă cu matușa lui Cătălin Cherecheș. Ce riscă femeia, după ce primarul din Baia Mare a fost prins cu ea în mașină

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tot în Ungaria a fost surprins și de camerele de supraveghere de la un restaurant în timp ce ruga barmanul să-i facă o comandă online de transport de persoane, cu destinația Germania. Acest pact l-ar fi costat pe edil 1400 de euro. Așadar, el pleacă spre Germania, în orașul Ulm, acolo unde acesta avea o mătușă apropiată, despre care autoritățile știau foarte clar unde locuiește. De altfel, în Germania și-ar fi adus și o mare parte din bani.

Edilul din Baia Mare a fost capturat în cele din urmă de autoritățile din Germania

Duminică el a stat în casa acesteia, iar luni mătușa lui a sunat la un taxi pentru a-i induce în eroare pe polițiști. Abia marți cu autoturismul propriu, femeia gonea cu 200 km/h spre gara din Augsburg, cu Cătălin Cherecheș ascuns pe bancheta din spate a mașinii. Ajunși la destinație, mătușa edilului iese singură din mașină și se duce către o zonă de taxiuri, unde negociază un drum către Austria. Acesta este și momentul în care polițiștii din Bavaria l-au somat pe Cherecheș să coboare din mașină, însă el a refuzat.

Așa se justifică și rănile de pe fața primarului din Baia Mare care a vrut să se bată cu polițiștii. Acum, fugarul se află în arestul Poliției din Bavaria. Dacă va accepta să se predea, în maxim 10 zile el va fi adus în România, în caz contrat procedura va dura aproximativ 60 de zile.

Deci este posibil și scenariul în care edilul să-și ispășească o parte din pedeapsă acolo.

Greșeală Cătălin Cherecheș

Cătălin Cherecheș a făcut o serie de greșeli care au dus în final la prinderea lui pe teritoriul Germaniei.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Exclusiv! De ce Cătălin Cherecheș apare cu sânge pe față, după ce a fost prins în Germania: “Practic a fost folosită forța brută”

Din Germania, Cătălin Cherecheș plănuia să plece în Viena, iar cel mai probabil, de acolo ar fi urmat să plece în Italia, acolo unde ar avea și o proprietate.

De miercuri, el nu mai este nici primar, deoarece atribuțiile lui au fost preluate oficial de viceprimarul Doru Dăncuș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si