Imagini uluitoare vin din Portugalia: o tânără surferiță a ținut o lume întreagă cu sufletul la gură, în timp ce aluneca de la 23 de metri înălțime! Sportiva, recunoscută pentru performanțele ei în lumea surfingului, a reușit să urce pe creasta celui mai mare val din anul 2023. Priviți imaginile, a transmis Simona Pătruleasa.

Au cucerit cele mai înalte valuri

Justine Dupont a reușit incredibilul! Tânăra a urcat pe cel mai mare val al anului 2023 și s-a luptat cu forța lui uriașă.

La 23 de metri înălțime, Justine a stăpânit situația perfect, deși înălțimea la care s-a aflat sportiva echivalează cu cea a unui bloc de 6 etaje.

Reușita lui Justine i-a adus titlul de Cel mai mare val cucerit, dar și Surferul anului 2023. Performanța a fost apreciată în cadrul celui mai prestigios concurs anual dedicat surferilor. În plus, Justine a câștigat și titlul de Cel mai bun moment al competiției, toate la categoria femeie, iar concurența nu a fost deloc mică.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos, așa că 2 dintre cele mai importante premii au fost obținute de Nathan Florence, un surfer din Hawaii, în vârstă de doar 29 de ani cu o reușită de pe coasta Irlandei, urmat de Nic Von Rupp.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tragerea la sorți a Euro 2024 s-a ținut în timp ce pe fundal s-au auzit sunete desprinse parcă dintr-un film pentru adulți. Un youtuber susține că el a pus la cale „farsa”/ UEFA a demarat o anchetă

Pentru cei care practică surferul, sportul acesta înseamnă mai mult decat o pasiune sau un mijloc de antrenament. Este, de fapt, un stil de viață, cu multă andrenalină și emoție.

Deși este costisitor, sportivii reușesc să facă sacrificii, pentru a-și atinge scopul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: