Un preparat culinar ciudat, care provine din nordul Chinei, face senzație pe rețelele de socializare. Nimeni nu s-ar fi gândit că apa înghețată poate fi pregătită pe grătar și că se poate transforma într-o gustare. Despre ce este vorba mai exact, aflăm de la colega noastră, Ellvira Costache. Bună dimineața, Ellvira! Te ascultăm, a declarat Simona Pătruleasa.

Cuburi de gheață la grătar

Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Vorbim despre cuburi de gheață la grătar. Da, ați auzit bine! Este o gustare picantă chinezească care, deși a apărut de ani buni, a stârnit abia acum curiozitatea internauților.

Rețeta culinară constă în cuburi de gheață peste care se toarnă ulei, iar mai apoi gheața este pusă pe un grătar încins. Peste aceasta se adaugă sos de chili și condimente, ba chiar și susan și ceapă verde, totul în funcție de gusturile clientului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dacă vă întrebați ce gust are? Ei bine, un internaut a afirmat că gheața la grătar e chiar aromată, atunci când e prăjită.

O altă curiozitate e dacă gheața se topește, fiind pusă pe grătarul încins. Ei bine, procesul de gătire e complicat tocmai din acest motiv, focul de la jar trebuie să fie bine controlat, pentru a evita topirea.
O porție din cuburile de gheață picante costă în jur de 2,80 dolari americani, adică undeva la 12 lei în banii noștri.

Acestea au fost informațiile! La revedere!, a transmis Ellvira Costache.

Citește și: VIDEO- Masa de sărbători, lux pentru români. Prețul kilogramului de șorici depășește facura la curent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: