Andreea Bălan, este o mămică fericită. Artista și-a luat mama, fiicele dar și pe iubitul ei și au plecat, împreună acasă la Moș Crăciun, în îndepărtată Finlandă. Andreea și Victor Cornea se bucură zilele acestea de o experiență de poveste în Laponia, regiunea învăluită în magi e, a transmis Cristina Dorobanțu.

Andreea Bălan și familia, vacanță de vis în Laponia

În cea mai frumoasă lună din an, în perioada în care toți copiii își scriu listele cu dorințe pentru Moș Crăciun, Andreea s-a gândit să împlinească una dintre ele.

Andreea a adus bucuria pe chipul fiicelor sale, odată cu excursia din Laponia. Ella și Clara, copilele artistei, împreună cu iubitul Victor Cornea și cu mama cântăreței au poposit în cea mai căutată destinație din lume, din această perioadă.

Am avut parte de multa distracție, joacă, dar și liniște pe zborul către Laponia și după 3 ore și jumătate, în sfârșit, am ajuns în orașul moșului, a spus Andreea Bălan.

Peisaje feerice și zăpadă sclipitoare cât vezi cu ochii. De toate acestea au parte Andreea Bălan și familia. Cei 5 s-au plimbat cu sania, au hrănit renii, l-au vizitat pe Moș Crăciun și s-au jucat în nămeți. Chiar dacă au fost alături de membrii familiei, cei doi îndrăgostiți și-au manifestat iubirea prin mici gesturi de tandrețe.

Clara și Ella au primit cadouri din partea Moșului, iar Andreea și Victor diplome magice.

Iar distracțiile au continuat în pădure, unde au mers cu toții la o plimbare călare, să se bucure de atmosfera de basm.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De departe însă cea mai frumoasă experiență a fost cea a plimbării cu sania trasă de reni, pe care Andreea și iubitul său au savurat-o din plin.

Citește și: VIDEO- Turiștii sunt nevoiți să scoată o mică avere din buzunar pentru vacanțele la munte


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: