Yanis Pavel este considerat cântărețul noii generații de adolescenți în lumea muzicii pop din România. A urcat pe scenă alături de nume mari precum Ștefan Bănică Jr. sau Marcel Pavel, iar astăzi se află în platoul știrilor Kanal D, alături de unul dintre idolii săi, Ovidiu Lipan Țăndărică. Bun găsit!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Yanis Pavel, colaborare cu artiști celebri

- Yanis, cum s-a născut această pasiune pentru muzică?

De mic. De mic mi-a plăcut muzica. Cântam în oglindă cu pieptănul mamei, din poșetă îl furam mereu și cântam în oglindă, după aceea m-am rugat de părinții mei să mă lase să mă duc la lecții de canto și așa și nu mă așteptam să ajungă chiar unde sunt acum, dar mă bucur foarte mult că am evoluat și am ajuns chiar până la nivelul ăsta, a declarat Yanis Pavel.

- Cum v-ați cunoscut?

Yanis este un tânăr adolescent cu un talent extraordinar. El și-a produs albumul, a compus, l-a cântat, l-a orchestrat, adică este one man show. Este albumul lui de debut, mie îmi place foarte mult pentru că are textele educative, total altfel decât se promovează acum, asta din educația de acasă. Este susținut de tatăl lui foarte puternic și au descoperit talentul ăsta în el de a produce, de a orchestra și de a face o muzică pe care tinerii o agreează și eu cred că o să aibă mare

succes. Mie îmi place foarte mult cum a ieșit și vă spun de pe acum, el o să aibă o șansă extraordinară pentru că compune, are idei și a început de foarte tânăr,  are deja cinci ani de când cântă pe scene, am avut diferite evenimente împreună, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Maestrul e foarte modest, nu menționează faptul că și el mă ajuta la album, nu menționează treaba asta, a declarat Yanis Pavel. 

- Lansezi piese pe bandă rulantă care se bucură de sute de mii de vizualizări, știu că tu contribuit activ la versuri și muzică...de unde te inspiri?

Din întâmplările de zi cu zi, ceea ce văd în fiecare zi, adică întâmplările generale din viață. Nu-i ceva... o sursă anume de inspirații sau depinde de starea pe care o am când doresc să produc ceva, depinde, mai și ascult alte piese, mă inspir și de acolo și așa și la un moment dat se face ideea asta, îmi pare o idee concretă în cap și după aceea o dezvolt de acolo, a declarat Yanis Pavel.  

- Yanis crește sub ochii dumneavoastră la fel cum cresc noile generații de artiști. Ce părere aveți despre ei?

Este foarte important anturajul, în ce zonă și educația de acasă este foarte importantă pentru că ăsta este momentul în care tinerii sunt nu din partea partidului, guvernul, și cine mai susține cultura și educația tinerilor? Este vorba de cei șapte ani de acasă, de fiecare familie care își îndreaptă copiii spre studii, să învețe bine pentru educație, pentru viitorul care este foarte incert și atunci eu găsesc foarte important că trebuie, mai ales sprijiniți și scos în evidență ceea ce fac în sport, în muzică, în orice domeniu.

Asta este și cauza pentru care eu sunt foarte apropiat de Yanis și de familia lui, îl îndrumă pe un drum muzical care să fie o experiență, să creeze o armonie în jurul lui, în jurul copiilor și să aibă o anumită decență, o anumită coloană vertebrală, să fie cu iubire, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Anuța Iuga și soțul, despre femeia modernă din Maramureș. Cum se împarte viața între familie și carieră?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: