Un incident teribil a avut loc joi, în jurul orei 19.40 la Academia Trupelor Terestre din Sibiu! Acolo, un student a fost înjunghiat în picior de un coleg.

De la ce ar fi pornit conflictul dintre cei doi?

Totul s-ar fi întâmplat din cauza unor discuții în contradictoriu care ar fi pornit chiar în sala de mese. Colegii lor i-ar fi despărțit, însă cei doi s-au reîntâlnit câteva ore mai târziu, în cămin,acolo unde a izbucnit din nou cearta.

Atunci, unul dintre ei a scos din buzunar un cuțit și l-a rănit pe colegul său la picior.

”În data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 19.40, în timp ce se aflau în zona spaţiilor de cazare pregătindu-se pentru a participa la apelul şi masa de seară, pe fondul unor discuţii în contradictoriu între doi studenţi din anul doi de studii din Academia Forţelor Terestre 'Nicolae Bălcescu' din Sibiu, a apărut un conflict spontan. Prin intervenţia colegilor, la acel moment, conflictul a fost stins. După reîntoarcerea în spaţiile de cazare, cei doi studenţi au reluat discuţiile în contradictoriu, conflictul a escaladat, iar unul dintre ei, cu scopul de a intimida, a luat un cuțit și s-a îndreptat spre colegul său. A urmat o confruntare fizică în urma căreia studentul agresat a suferit o plagă prin tăiere, la nivelul piciorului drept”, se arată în comunicatul de presă.

Student înjunghiat Sibiu

O student a fost înjunghiat, pe fondul unor discuții contradictorii cu un coleg.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Atac armat într-o școală din Rusia. O elevă de 14 ani a venit cu arma tatălui ei, a tras în colegii săi, iar mai apoi și-a pus capăt zilelor

Cum se simte acum studentul rănit?

Potrivit reprezentanților Academiei, acum, studentul se află în afara oricărui pericol. Imediat după ce a fost rănit, el a primit primul ajutor şi a fost transportat la infirmeria unităţii, acolo unde a beneficiat de tratament medical de specialitate. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Student înjunghiat Sibiu

Un student în anul 2 a fost înjunghiat în picior.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

Citește și: Medicul care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra Ivanov a murit după ore întregi de agonie a fost dat afară

Acum a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. De asemenea, o comisie de cercetare va ajuta în acest sens.

”La nivelul academiei nu sunt tolerate astfel de manifestări, în consecinţă comandantul instituţiei a dispus constituirea unei comisii de cercetare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la acest incident regretabil. În legătură cu acest incident, academia a informat Parchetul Militar, pentru demararea procedurilor legale în astfel de situaţii”, a mai transmis Academia Forțelor Terestre din Sibu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si