„Dacă nu v-ați împodobit casa pentru sărbători, vă puteți inspira din modelele de la Cluj și Sibiu. Aici, doi proprietari cu idei, îndrăgostiți de Crăciun, și-au ornat locuințele cu mii și mii de luminițe, figurine, moși și câte altele, mai ceva ca în filmele americane”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Case cu decor inedit de sărbători

Pasiunea pentru sărbătorile de iarnă nu are limite atunci când vine vorba de decorațiuni.

Un tânăr din județul Cluj și-a împodobit casa și curtea cu zeci de mii de beculețe și ornamente festive și a creat un mini târg de Crăciun în propria gospodărie.
„Am început de când eram copil, cu tata, el e un împătimit al împodobirii și eu l-am întrecut, recunosc. Ideea mi-a venit în 2016 când am fost în Statele Unite și am văzut acolo cum se face și atunci am încercat să facem și noi în România cum fac ei acolo”, a spus Vlad Apetrei, proprietarul casei.

Citește și: VIDEO- Afumăturile de acasă ajung în toată Europa. Pofticioșii trebuie să scoată aproximativ 500 de lei din buzunare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Acum, casa și curtea tânărului din localitatea Dezmir arată exact ca-n filmele americane de sărbători. Brazi de Crăciun, personaje de poveste, ghirlande uriașe și peste 25.000 de beculețe decorează locuința care atrage privirile tuturor.
Ca să ajungă în acest stadiu, tânărul nu a avut însă o misiune ușoară.
Și familia Bogdan din Sântimbru și-a transformat casa într-o adevărată atracție turistică de sărbători.
Casa, curtea și gardul gospodăriei au fost decorate cu beculețe colorate, figurine de diferite dimensiuni, și un brad de 10 metri înălțime.


„Anul acesta soțul a venit cu idei noi pe care le-a pus în practică. A realizat acest brad din spatele nostru, aproape de 10 metri înalt, făcut din luminițe. Anul acesta și pomii sunt îmbrăcați de Crăciun cu globuri făcute din baloane”, a spus proprietara casei.
Instalațiile vor fi aprinse în fiecare zi până după sărbători.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: