O localnică a făcut o descoperire șocantă luni seară, într-o localitate din județul Iași! 

Cine a descoperit trupul neînsuflețit al ciobanului?

Femeia s-ar fi dus să dea de mâncare la animale, moment în care a observat o bicicletă lângă marginea lacului îngheţat. Atunci, ea și-a sunat soțul, care a alertat mai departe autoritățile. Bicicleta însă ar fi stat acolo încă de sâmbătă, atunci când ciobanul a plecat spre stână şi nu a mai ajuns.

El a fost și dat dispărut de fratele său, care nu mai dădea de acesta deloc. 

Cioban mort Iași

Un cioban dat dispărut de sâmbătă a fost găsit mort într-un lac înghețat din județul Iași.

[Sursa foto: Captură ecran Observator]

Citește și: Incident teribil în Alba! Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat într-un bar de un tânăr pe fondul unui scandal

Salvatorii ajunși la fața locului au descoperit trupul bărbatului de 65 de ani, care însă nu au mai avut ce să-i facă, decât să constate decesul. Oamenii din localitate sunt acum speriați de cele întâmplate și nu își explică dacă bărbatul s-a sinus, fie cineva i-a provocat moartea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Da, îl ştiu. Că tot venea şi făcea cumpărături aici. Era muncitor la stână. Necăjit, săracul. Da, că era toată ziua”,  a povestit un bărbat pentru Observator. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul nefericit. 

Tânăr de 20 de ani mort, după ce a căzut din copac

O altă nenorocire a avut loc în localitatea Țibana, județul Iași.

Luni, un tânăr de 20 de ani a căzut dintr-un copac, după ce a încercat să taie o creangă. Mai apoi, acesta a căzut direct pe el. Din păcate, el nu a mai putut fi salvat.

„A fost o solicitare la Ţibana, la care a fost trimis echipaj al Ambulanţei. Un tânăr de 20 ani urcat într-un nuc să îl taie a căzut de la înălţime şi a fost strivit între trunchiul copacului şi partea de copac tăiată. La momentul ajungerii la solicitare acesta era decedat”, a declarat medicul-şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Copac cazut Iasi

O creangă dintr-un copac a căzut și la strivit mortal pe un tânăr de 20 de ani din județul Iași.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Căutările cadavrului bărbatului căruia i s-a găsit antebrațul în Dragoslavele sunt în desfășurare. Pompierii caută și în apele barajului din localitate

Inițial, salvatorii au crezut că tânărul a rămas imobilizat în nuc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si