Încă un om al legii a fost prins cu droguri asupra sa! De data aceasta, un subofiţer de la Brigada Specială de Intervenţie a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, pe raza localității clujene Bucea, comuna Negreni.

Droguri Jandarm

Dan Ilea, jandarm la Brigada Specială a fost prins cu droguri în mașină.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Observator]

Jandarmul a spus că plicurile nu îi aparțin

După ce oamenii legii au percheziționat mașina, au descoperit că în rucsacul tânărului erau mai multe plicuri cu o substanţă albă ce semăna izbitor cu drogul cristal, dar şi cannabis, dar şi un cântar.

El le-a spus oamenilor legii că acestea nu îi aparțin și că de fapt sunt ale unui prieten. 

Pentru a-i convinge pe polițiști, el s-a supus chiar unui drug test, pentru a le demonstra că este acuzat pe nedrept. Într-adevăr rezultatul a fost negativ. Chiar și în acest condiții, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru detinere şi trafic de narcotice.  

”În acest caz, conform procedurilor, s-a dispus începerea cercetării disciplinare prealabile”, a declarat Ana Maria Burchi, purtător de cuvânt Jandarmeria Română.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Droguri Jandarm

El este Dan Ilea, jandarmul prins cu mai multe plicuri cu praf alb în rucsac.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Ultimul mesaj al celor două fete de 15 ani din Lupeni înainte de a se arunca în gol de pe turnul de 20 de metri. "Mersi că ne-ați jignit și ne-ați făcut în toate felurile. Sunteți un grup toxic"

Cine este jandarmul prins cu droguri și ce antecedente există în familia lui?

Jandarmul prins cu o geantă întreagă de substanțe interzise este Dan Ilea.

El a fost angajat în Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei de anul trecut. 

Droguri Jandarm

Sora și tatăl lui Dan Ilea au și ei antecente penale.

[Sursa foto: Colaj Observator & Pixabay]

Citește și: Șoferii condamnați că au condus sub influența alcoolului sau a drogurilor pierd dreptul de a redobândi permisul pe o perioadă de până la 10 ani

Se pare că și în familia lui există antecedente penale. De exemplu, sora tânărului este Diana Ilea, angajată a primăriei din Negrenil, care a fost de altfel condamnată în dosarul ”Famiglia”. În anul 2021 ea ar fi mințit, după ce soțul ei care consumase alcool a provocat un accident în Huedin. După acest incident, bărbatul a fost dat afară din Poliție.

Și tatăl lui Dan Ilea, Radu Ilea a fost trimis în judecată în anul 2023 pentru infracțiuni la regimul silvic. Și el este un fost polițist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si