După ce ar fi fost otrăviți cu mercur, un bărbat din Ilfov și fiul său au ajuns la spital de urgență. Soacra bărbatului în vârstă de 83 de ani ar fi vrut să se răzbune.

Cum s-a petrecut evenimentul?

Bărbatul a anunțat autoritățile, declarând faptul că, la cină, acesta a observat o substanță de culoare gri, posibil mercur, în farfurie.

Acesta are bănuiala că soacra sa ar fi pus substanța respectivă acolo.

"La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat de 48 de ani, că atat el cât și fiul său, în vârstă de 18 ani, ar fi fost intoxicați cu o substanță de culoare gri, găsită în mâncare. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că a existat un conflict intrafamilial, iar o femeie în vârstă de 83 de ani ar fi distrus un bun din locuință. 

Cu privire la aspectele sesizate de barbatul de 48 de ani, polițiștii criminaliștii au ridicat substanța de culoare gri, atât din mâncare, cât și dintr-un ambalaj din plastic, în vederea efectuării unei expertize și determinării compoziției

acesteia", transmite Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Citește și: "Barbie din viața reală", acuzată că a creat o sectă "paranormală" și își otrăvește adepții cu mercur

Care este starea celor două victime?

Cei doi bărbați au fost transportați la spital. Femeia de 83 de ani a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

De asemenea, față de aceasta s-a emis un ordin de protecție provizoriu. 

Citește și: Adolescent în spital, după ce s-a injectat cu mercur în încercarea de a deveni erou X-Men

Mai mult decât atât, în acest context, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bragadiru, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, potrivit Antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si