„Ce declarații a făcut vedeți în materialul următor”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Călin Donca, declarații despre perioada din arest

Pentru prima oară după trei luni, cei cinci copiii ai familiei Donca și-au revăzut tatăl. Vizibil slăbit, cu barbă și păr mare, Călin Donca arăta de nerecunoscut în fața celor mici. Dar imediat ce s-au obișnuit, lucrurile au revenit la normal, iar toată familia s-a mutat în apartamentul bunicilor, acolo unde milionarul brașovean stă în detenție la domiciliu.


„Bună seara! Am crezut că este verificarea de la Poliție. Haideți repede să vă arăt cum arată arestul la domiciliu. Este bucătăria, doi metri și puțin pe patru metri lungime. Aici este încăperea principală în care vom petrece timp împreună. Soția, rând pe rând a trebuit ca să le spună și partea de arest, închisoare, cum au înțeles ei, deoarece au văzut în diverse medii unde au mers știri”, a spus Călin Donca.
Călin Donca și-a petrecut ultimele trei luni în spatele gratiilor. În prima săptămână a stat într-o celulă din Câmpina, alături de alți cinci bărbați arestați.

Citește și: VIDEO- Călin Donca, acasă cu familia de sărbători. Afaceristul a fost eliberat din arest

„Cinci persoane în opt metri pătrați, aveam și baie acolo, o baie turcească cu duș deasupra, lângă baie era o mică chiuvetă unde puteam să ne spălăm pe mâini și pe față, iar lângă deja începea un pat supraetajat, în capăt încă unul și aici încă unul”, a povestit milionarul.


Apoi a fost mutat în arestul IPJ Brașov, într-o celulă de 16 metri pătrați, cu alți patru colegi. Inclusiv aici condițiile au fost greu de suportat.
„Rămâne o cameră în care ai o ușă fără clanță, o ușă care nu se deschide când vrei tu, ci când vor ei și când te uiți prin gratii afară, erau gratii și o plasă pe lângă gratii și când te uiți afară în sus, că stai la beci, și vezi o bucată de cer”, a mai spus acesta.

De câteva luni, familia Donca trăiește din ajutorul apropiaților pentru că toate conturile le-au fost blocate. Marea dezamăgire a fost reacția influencerului Dorian Popa care s-a dezis de milionarul brașovean odată cu izbucnirea scandalului.
„Am vorbit cu el la telefon ieri, l-am sunat și l-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună în care să discutăm situația, în care să îmi pună întrebări. Mi-a spus că el nu mai dorește să mai aibă de-a face cu mine, în niciun fel”, a mai spus Călin Donca.
Cât despre sarbatori, milionarul le va petrece cu familia, rudele și câțiva prieteni, în vila impunătoare pe care o are la Săcele.
„Părinții soției sunt deja la noi, mă așteaptă. Au lucrat ieri la cârnați. Pur și simplu reluăm ușor, ușor tradițiile, cum am făcut în fiecare an. Mi-aș dori achitarea tuturor acuzațiilor, ăsta ar fi un cadou miraculos pe care l-aș primi, însă sunt conștient că o asemenea anchetă durează”, a adăugat milionarul.
Călin Donca este cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, înșelăciune, delapidare și manipularea pieței de capital. Prejudiciul estimat de procurori este de aproximativ 15 milioane de lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: