Înotătorul David Popovici a transmis tuturor românilor un mesaj emoționant cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Clipul video cu urarea a fost postat pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM).

Ce a transmis sportivul în zi de sărbătoare?

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost premiat, pe 26 ianuarie 2023, ca sportivul anului 2022 pentru performanța sa de dublul campion mondial şi dublul campion european de seniori la înot.

Crăciun fericit! Încercaţi să petreceţi cât mai mult timp alături de familiile voastre şi relaxaţi-vă în această perioadă”, a transmis David Popovici. 

Popovici mesaj Crăciun

David Popovici, urare emoționantă de Crăciun.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Exclusiv! Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele după un accident grav, primul Crăciun acasă, după tragedie: ”Am primit o a doua șansă la viață”

Săptămâna trecută, sportivul le-a oferit copiilor care au supravieţuit cancerului, 100 de fundiţe din aur, confecțioinate din una din medaliile sale obținute la Campionatele Mondiale de anul trecut. Și în urmă cu câteva luni, David Popovici a mai făcut o donație pentru copiii bolnavi de cancer.

Emoționat, acesta a mers la Spitalul Clinic Fundeni unde s-a întâlnit cu cei mici.

Fundițe de aur pentru copiii bolnavi de cancer

El a spus că este extrem de bucuros atunci când vede zâmbetul de pe chipul oamenilor, așadar acest gest cu un mesaj puternic, speră el va fi primit cu recunoștință.

" Eu sunt un campion, dar doar pentru că am reuşit să ating peretele bazinului mai rapid decât alţii.

Eu doar înot rapid. Dar consider că responsabilitatea mea şi a tuturor, datoria noastră este să îi ajutăm pe ceilalţi atunci când putem. Mă simt onorat să fiu alături de atât de mulţi învingători. Nu e corect ce li se întâmplă şi trebuie să îi ajutăm. Iar eu mă pot alătura acestui program de testare genetică, unul care ajută şi aduce tratamente personalizate. Trebuie să ajutăm atunci când putem, asta e motivaţia mea. Această medalie este una dintre cele două cele mai importante câştigate de mine, titlurile mondiale. Dar ştiu că pentru alţii, această medalie poate însemna mult mai mult decât pentru mine. Important este mesajul, şi anume că speranţa nu moare de cancer. Medalia este aici şi ajunge la mulţi, mulţi copii, care au nevoie de ea mai mult decât mine, dacă aş ţine-o undeva într-un dulap ca să ştiu că o am. Este doar o medalie", a spus Popovici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si