Zăpada din abundență și vremea bună i-au făcut pe mulți să își prelungească vacanța la munte, și după Crăciun. Pârtiile din Păltiniș au fost animate și astăzi, iar iubitorii sporturilor de iarnă au alunecat în voie pe placă sau schiuri, cât a fost ziua de lungă, a transmis Silvia Ioniță.

Zăpada prelungește vacanța de pe pârtii

În cea mai veche stațiune din țară turiștii au luat cu asalt pârtiile încă de dimineață.

Stratul de zăpadă este numai bun pentru o tură cu schiurile sau cu placa, așa că iubitorii sporturilor de iarnă nu s-au lăsat prea mult așteptați.

Turiștii au profitat din plin de stratul de zăpadă, ca să dea jos kilogramele depuse dupa mesele îmbelșugate de Crăciun. Toate pârtiile sunt deschise, iar în această perioadă, instalațiile de transport pe cablu funcționează până seara târziu.

De Crăciun, pe pârtiile de aici a fost organizată o competiție inedită, care a combinat aptitudinile sporturilor de iarnă cu automobilismul. În prima proba, cei doi concurenți, un multiplu campion Mondial la snowboard și un campion național la raliu au făcut slalom cu mașina pe cea mai mare pârtie din complex.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Competiția inedită a fost câștigată de Sebastian Barbu. În această perioadă, un skipass pentru o zi costă 155 de lei pentru adulți. Turiștii sunt așteptați pe pârtii și în noaptea dintre ani. Iubitorii sporturilor de iarnă pot să petreacă Revelionul pe placă sau pe schiuri.

Citește și: VIDEO- Scad sau nu prețurile la apartamente în anul 2024? Sfaturile unui agent imobiliar de succes


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: