Luni dimineață, 8 ianuarie, un accident rutier grav s-a produs în Budești, județul Maramureș. O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața, după ce un șofer băut s-a izbit cu mașina într-un stâlp. 

"În aceasta dimineață, pe raza localității Budești a avut loc un accident rutier, cu un autoturism intrat într-un stâlp de electricitate.

La fața locului s-au deplasat forțe de intervenție din cadrul Detasamentului de Pompieri "Cpt.

Marchis Adrian" Baia Mare, a Detasamentului Sighetu-Marmatiei și a punctului de lucru Cavnic, constând in: 1 autospecială de stingere, 1 Descarcerare, 1 echipaj Terapie Intensiva Mobilă, 1 echipaj de prim ajutor SMURD, 1 autospecială de transport persoane și victime multiple.

În urma impactului violent, o persoana de sex feminin, în vârstă de 21 de ani a decedat, un bărbat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean, iar cea de-a treia persoana nu a avut nevoie de îngrijiri medicale", au transmis reprezemtanţii ISU Maramureş.

Șoferul a fost testat, iar etilotestul a arătat 0,90 mg/ alcool pur în aerul expirat. Traficul pe DJ184 a fost blocat în urma evenimentului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sfârșit tragic pentru o tânără de 21 de ani, după ce un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp

Sfârșit tragic pentru o tânără de 21 de ani, după ce un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp

[Sursa foto: Antena3.ro]

Trupul tinerei decedate, transportat la morgă

Trupul neînsuflețit al tinerei de 21 de ani din Baia Mare a fost transportat la morga spitalului Județean. Ulterior va fi efectuată necropsia, în scopul de a se stabili cu exactitate cauza decesului.

De asemenea, un alt pasager din Strâmtura a fost transportat la spital. Acesta va rămâne internat pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Citește și: VIDEO. Un șef din Poliția Teleorman a fost reclamat că a condus beat. Colegii săi nu l-au testat pentru alcoolemie, deoarece bărbatul a plecat și a fost de negăsit

Cine este autorul accidentului tragic?

Autoturismul era condus de fiul fostului primar din Cavnic, Nicolae Bindiu.

Sfârșit tragic pentru o tânără de 21 de ani, după ce un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp

Sfârșit tragic pentru o tânără de 21 de ani, după ce un şofer băut s-a izbit cu maşina de un stâlp

[Sursa foto: eMaramureș.ro]

Citește și: VIDEO- O mamă și fiul său au fost uciși de un șofer, în fața casei, după ce bărbatul a pierdut controlul volanului. Victimele mergeau la biserică

Acesta a fost dus ulterior la sediul spitalului Municipal din Sighet, pentru prelevarea probelor de sânge, dar și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei, respectiv a consumului unor eventuale substanțe interzise.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pe numele lui Dan Bindiu, fiul fostului primar din Cavnic. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si