„Cum artiștii de cele mai multe ori îmbină utilul cu plăcutul, Gabriel, după spectacole, și-a luat o binemeritată vacanță. Unde? Ne spune el chiar acum”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Gabriel Dumitru, succes în Spania

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit la noi, Gabriel!

Gabriel Dumitru: Bine te-am găsit, la mulți ani! Într-adevăr, sfârșitul de an m-a prins peste hotare, alături de frații mei de suflet, cum ai spus și tu puțin mai devreme.

La Madrid, mai exact, într-o atmosferă extraordinară. Am cântat, au fost peste 1.000 de români, cred că a fost cel mai mare Revelion din Diaspora, dacă nu mă înșel. Multă lume frumoasă, venită din toate colțurile țării, care locuiesc în Madrid și de pe lângă Madrid, au venit din Barcelona, din foarte multe părți. A fost senzațional, extraordinar. Alături de frații mei m-am simțit minunat și deja retrăim momentele pe care le-am petrecut acolo și avem luat și următorul Revelion, tot în afară, tot în Diaspora.

Citește și: VIDEO- Ioana Gingină, lună de miere în Thailanda. Vedeta petrece clipe minunate și pline de iubire alături de soțul ei, Cristi Pitulice

Cristina Dorobanțu: Spune-mi dacă ai reușit să numeri câte cercuri au făcut românii în timp ce voi cântați.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Gabriel Dumitru: Nu știu. Crede-mă că era ca într-o hală imensă, avea câteva sute de metri. Zeci și zeci de hore s-au făcut pentru că fiecare grup venea și își făcea hora proprie, erau și hore mai mari. Adică a fost o atmosferă foarte plăcută și ne-am simțit iubiți cu adevărat pentru că este foarte important să te simți iubit, să te simți apreciat de cei ce vin special pentru tine și mai ales să plătească un meniu care n-a fost foarte ieftin.

Doamna organizator zicea că dacă ar fi avut o sală de trei mii de oameni, trei mii de oameni ar fi venit la acest eveniment.

Cristina Dorobanțu: Care a fost cel mai așteptat moment de petrecăreți?

Gabriel Dumitru: Cred că trecerea dintre ani, la ora 12.00 noaptea, unde ne-am reunit toți frații pe scenă și am făcut un moment, un mini colaj de piese din toate zonele țării și atunci a fost cel mai așteptat moment. Bineînțeles, și intrarea noastră în sală a fost unul foarte, foarte așteptat. Mă simțeam ca Michael Jackson când venea pe scenă și erau sute și mii de oameni care îl așteptau cu poze, cu daruri. Așa ne-am simțit noi, chiar a fost un eveniment foarte reușit și le mulțumim tuturor românilor care au participat la acest eveniment extraordinar pentru noi.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: