O familie din Brăila trece prin momente de coșmar, după ce o tânără de doar 35 de ani a încetat din viață. Raluca a decis să meargă în Turcia, la o clinică pentru a-și face 4 operații estetice la nivelul corpului.

Toate intervențiile au avut loc într-o singură zi și au durat aproximativ 9 ore, deși medicii au spus că acestea vor dura undeva la 4-5 ore. În tot acest timp soțul Ralucăi și fetița ei de 16 ani au fost alături de ea.

Cât au costat operațiile la care a fost supusă Raluca?

Nimic din ceea ce avea să se întâmple nu a fost prevestit. Raluca era încrezătoare și abia aștepta să iasă din operații pentru a vedea rezultatele mult dorite. Despre clinică au aflat de pe Facebook, iar mai apoi au descoperit și că medicul era din Brăila, la fel ca și ei, ceea ce le-a oferit o și mai mare încredere în serviciile oferite. Suma plătită pentru operațiile de rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie a fost de 8.000 de euro.  

”I-au făcut doar analize de sânge și i-au zis «Mâine vă operăm». A doua zi, ne-au sunat și ne-au spus că amână operația pentru miercuri, 15 februarie, pentru că aveau altă pacientă. Miercuri am mers cu soția mea să se opereze. e la 4-5 ore, cât mi-au spus la început, operația a durat 9 ore.

Când am mers după aceea în salon împreună cu fiica mea, vreo două ore Raluca nu a fost conștientă. Mi-au zis să o plimb din două în două ore. M-am chinuit de două ori să o plimb, dar nu aveam ce să plimb, că era ca un manechin ”, a povestit, pentru  Gândul, Petrea Ciupitu.

Româncă moartă operații

Ea este Raluca Ciupitu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O tânără de 20 de ani a murit după ce a mâncat Tiramisu. Ce s-a întâmplat?

Raluca le-a spus medicilor că ea nu se simte bine deloc, însă medicul a insistat, spunând că aceasta este bine și că într-o săptămână trebuie să vină la control. Pe holul spitalului, în drum spre mașină, Raluca a leșinat, însă asistentele ar fi spus că a suferit doar o cădere de calciu.

”Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii! Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit » ”, a mai spus soțul femeii.

Soțul femeii, acuzații la adresa medicului din Turcia

După ce a sunat la numărul unic de urgență, Petrea Ciupitu s-a trezit încătușat de polițiști, care l-au acuzat pe el pentru crimă. Atunci, fata lor de 16 ani a amenințat că se aruncă de la balcon, dacă nu-l lasă pe tatăl ei în pace, deoarece este nevinovat. După toate cele întâmplate, soțul Ralucăi a depus o plângere, în continuare medicul refuzând să vorbească.

Mai mult, acesta ar fi adus niște acuzații dure, cum că femeia era drogată la operație. 

Raluca moartă operații Turcia

Ea este românca moartă în Turcia.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Pixabay]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Depresia l-a adus în pragul disperării. Un bărbat a sărit de la etajul 8 al hotelului unde era cazat. Înainte de a se sinucide și-a vizitat vecina

Autopsia a durat nouă luni, în tot acest timp specialiștii efectuând teste de droguri. De două ori rezultatul a ieșit negativ, iar a treia oară au ieșit niște urme de cocaină. În continuare, doi avocați turci încearcă să facă lumină în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si