Noi detalii ies la iveală în dosarul Ferma Dacilor, care i-a pus pe jar pe anchetatori. Joi, Cornel Dinicu a cerut să fie reaudiat de procurori. Audiați vrea să fie și cei doi angajați basarabeni, deoarece ei sunt principalii suspecți în această tragedie, în care 8 persoane și-au pierdut viața.Și alți martori care au fost prezenți la incendiul devastator vor fi trași din nou la răspundere.

Unde se află camerele de supraveghere de la Ferma Dacilor?

Cuplul s-a declarat deschis și spune că nu are nicio problemă în acest sens, ba din contră, vrea ca adevărul să iasă la iveală. În seara de 26 decembrie 2023, ei s-ar fi aflat la parterul pensiunii și chiar l-ar fi ajutat și pe patronul de la Ferma Dacilor să stingă flăcările.

Noi lucram acolo la animale. Era întuneric. Am simțit fum în cameră. M-am trezit, mi-am trezit soțul. Am auzit o femeie țipând. Am ieșit afară și am întrebat-o ce s-a întâmplat. Nu mi-a spus nimic. Era plină de sânge pe palme și pe față. Soțul doamnei a coborât din fumul ăla de sus de la mansardă.  Ea a dat în el, el a dat în ea. De frică, eu nu am mai știut ce s-a întâmplat și am fugit de acolo. A venit domnul Dan Drăgoi și mi-a spus că trebuie să plecăm urgent de acolo.

Ne-a spus să nu dăm nici un detaliu presei”, a povestit femeia pentru Antena 3 CNN

Camere supraveghere Ferma Dacilor

Cornel Dinicu vrea reaudierea.

[Sursa foto: Colaj Facebook & iStock]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Povestea lui Nea Costică, bărbatul care trăiește ca un pustnic de mai bine de două decenii! Ce face și cum se întreține la 82 de ani

Tot ea a dezvăluit că atunci au fost smulse și camerele de supraveghere din zonă. Potrivit surselor Antena 3 CNN, acestea au fost demontate la ordinul anchetatorilor în timpul cercetărilor de la Gura Vadului. Acestea se află acum la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. Urmează că datele de pe ele să fie expertizate, însă șansele ca anchetatorii să descopere ceva ar fi unele foarte mici, deoarece ele ar fi fost amplasate pe clădirile din apropierea celei mistuite complet. 

Ce a făcut Cornel Dinicu cu telefonul mobil?

Cornel Dinicu și-ar fi pierdut telefonul în acea noapte când totul a fost mistuit. Pe el se aflau stocate și înregistrările sistemului de supraveghere. Cu toate astea, omul de afaceri le-a predat oamenilor legii un telefon mobil, unul pe care îl ținea de rezervă. Dispozitivul încă nu a fost verificat, deoarece o instanță trebuie să permită verificarea mediilor de stocare. 

Camere supraveghere Ferma Dacilor

Imagini de la Ferma Dacilor.

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si