Un accident teribil s-a produs sâmbătă după amiază în centrul Galațiului, mai precis pe strada Domnească. În urma impactului două mașini au ajuns pe trotuar, iar una dintre ele s-a răsturnat la intrarea într-o bancă.

Trei copii au fost duși de urgență la spital

La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială pentru stins incendii, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi şi două ambulanţe.

Echipa de descarcerare a făcut eforturi considerabile pentru a scoate pasagerii din fiarele contorsionate. În total, cinci persoane au fost grav rănite, dintre care și trei copii. Din fericire, victimele au fost conștiente și cooperante au precizat reprezentanții ISU Galați. Imediat cei trei copii  de 2, 5 şi 7 ani au fost transportaţi de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Accident Galați

Un accident grav a avut loc în Galați.

[Sursa foto: Observator]

Accident Galați

Trei copii au fost răniți grav într-un accident produs sâmbătă în Galați.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

Doi tineri de 16 și 21 de ani au murit în urma unui grav accident

Un alt accident grav a avut loc în Galați zilele trecute. În urma acestuia, doi tineri de 16 și 21 de ani au încetat din viață, după ce mașina în care se aflau a luat foc.

Șoferul mașinii luase permisul de conducere acum patru luni, iar conform polițiștilor a pierdut controlul volanului, a acroșat un parapet, iar apoi a intrat pe contrasens, izbindu-se de un autocamion. Cel care conducea camionul, un bărbat în vârstă de 38 de ani este din Vaslui, și din fericire a reușit să iasă singur din cabină, înainte ca focul să se extindă.

Accident Galați tineri morți

Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident la Galați.

[Sursa foto: Pro Tv]

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj emoționant după ce și-a pierdut mama. Ce i-a transmis în vis: “Poți vorbi cu mine în gând, că te aud”

Acum, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si