Regele Charles al III-lea se pare că moștenește boala familiei regale, cancerul. Monarhul Regatului Unit a fost diagnosticat recent cu o formă de cancer. Această boală cruntă i-a adus sfârșitul bunicului său, regele George al VI-lea, care a murit în somn, din cauza cancerului la plămâni.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

Oficialitățile de la Palatul Buckingham au anunțat, în urmă cu o zi, că Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer.

În anunț, oficialitățile nu au oferit detalii cu privire la forma de cancer de care suferă regele. În schimb, curtea regală ar fi negat zvonurile cu privire la diagnosticul cu cancer de prostată.

Regele Charles al III-lea a fost operat la sfârșitul lunii ianuarie de prostată. După operație, în timp ce efectua tratamentul, medicii au făcut tragica descoperire și l-au diagnosticat pe monarh cu cancer.

Citește și: Cine a fost mama lui Cătălin Bordea? Femeia de 55 de ani, o viață plină de suferință: ”Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare”

Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea

[Sursa foto: Capturi YouTube]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Majestatea Sa rămâne pozitiv cu privire la tratamentul primit ți speră să se întoarcă cât mai repede posibil la datoriile regale. Majestatea Sa a ales să împărtășească disgnosticul pentru a evita zvonurile, dar și în speranța de a arăta compasiune față de cei care suferă de cancer", se arată în declarația transmisă de Palalatul Buckingham. 

Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea suferă de cancer

[Sursa foto: Facebook]

Bunicul Regelui Charles a murit de cancer

Regele George al VI-lea, bunicul Regelui Charles al III-lea, a murit de cancer. Bunicul regelui suferea de cancer la plămâni, regele George al VI-lea, fiind cunoscut pentru viciul de a fuma. 

Potrivit informațiilor regale, regretatul monarh a primit diagnosticul crunt în 1948, după ce, din cauza unor probleme de sănătate, și-a amânat turul din Australia și Noua Zeelandă. În luna septembrie a anului 1952, regele George al VI-lea a suferit o operație la plămâni. Câteva luni mai târziu, pe 6 februarie 1952, monarhul a murit în somn. 

În declarația oficială transmisă de Palatul Buckingham, este menționat că Regele George al VI-lea a murit din cauza unei tromboze coronariene, adică o blocare a fluxului de sânge către inimă. Monarhul a murit la Sandringham House din Norfolk. Imediat, conducerea regatului a fost preluată de Regina Elisabeta a II-a, care avea vârsta de 25 de ani. 

Citește și: VIDEO- Vestea că regele Charles al III-lea are cancer a stârnit milioane de reacții. Toată lumea este în stare de șoc

regele george al VI-lea

Regele George al VI-LEA, bunicul Regelui Charles al III-lea, a murit din cauza cancerului

[Sursa foto: Wikipedia]

Astăzi se împlinesc 72 de ani de la moartea regelui George al VI-lea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si