Astăzi facem cunoștință cu o actriță talentată și o mămică devotată! Camelia Pintilie este una dintre reprezentantele noii generații de actori și se mândrește deja cu un palmares bogat de roluri. De departe, însă, una dintre cele mai iubite interpretări ale ei este cea a Morticiei Adams, din piesa de teatru Familia Adams. Am invitat-o astăzi în platoul știrilor Kanal D, să stam de vorbă despre acest spectacol fenomen dar și despre provocările unei cariere de succes în raport cu maternitatea,

a transmis Cristina Dorobanțu.

Camelia Pintilie, viață dedicată scenei

- Familia Adams este un spectacol de mare succes iar de cele mai multe ori biletele sunt sold out cu mult timp în avans. Spune-mi puțin despre această piesă ți care crezi că este motivul pentru care este atât de căutată?

Da, este un fenomen. Într-adevăr, deși se joacă de patru ani deja, spectacolul în continuare stoldout în primele treizeci de minute de când se scoate la vânzare. Jucăm constant și bine, zic eu, probabil că de asta și are succes, pentru că a fost foarte minuțios construit. Răzvan Mazilu, regizorul spectacolului, este un nebun în privința perfecționismului așa că timp de patru luni, am repetat zi de zi și am construit spectacolul ăsta și cred că fiind lucrat atât de în detaliu lucrurile se mențin atât de frumos și spectacolul în felul ăsta crește, a declarat Camelia Pintilie.

- Rolul Morticiei Adams pare, cel puțin din exterior, o mare provocare. Cât de complexă este interpretarea?

Nu știu dacă e grea, este foarte palpitantă. Morticia este acea femeie care, nu știu, oricare dintre noi ar vrea să fie. E pasională, e focoasă, este devotată familie, este plină de principii, are și un umor foarte bine dezvoltat, este o femeie foarte tare, deci n-a fost cumva complicat zic eu, a

declarat Camelia Pintilie.

- Cum ți se pare publicul care vine la piesa aceasta?

Ce mă bucură foarte tare este că în ultimii doi ani să zic așa a început să fie sala plină de adolescenți și cumva asta este și scopul teatrul Excelsior, să aducă adolescenți în sălile de teatru, să dispară cumva preconcepția asta că teatrul e ceva prăfuit ceva din anii optzeci nouăzeci și atât. Nu, teatrul e modern, teatrul e despre ei, despre adolescentul din ziua de astăzi și e catchy și îmi place faptul că adolescenții sunt prezenți în sală, a declarat Camelia Pintilie.

- Camelia, dincolo de actriță, ești și mămică. Cum îți împarți timpul?

Este greu, este foarte palpitant, asta cu logistica, este foarte palpitant. Încerc să fac un echilibru, n-am reușit încă. În continuare sunt nemulțumită de felul în care o fac pentru că atunci când sunt la teatru mă simt vinovată că nu sunt acasă, atunci când sunt acasă parcă aș mai vrea să mai fiu și pe la teatru. Sper că o să găsesc echilibrul ăla, știu că e important să-mi fac meseria în continuare, vreau s-o fac, meseria în continuare la aceeași înălțime și aceeași capacitate pentru că aș vrea ca fiica mea să aibă și un exemplu de cineva a devotat unei pasiuni, a declarat Camelia Pintilie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

- Știu ca tu ai revenit la munca destul de repede după ce ai născut.

Am revenit, cred că am jucat chiar în a doua lună după ce am născut. Mi-am jucat spectacolul construit înainte și apoi am mai construit încă două spectacole. Cumva, în primul an de când am născut a fost greuț, mai ales că fiica mea se trezea în perioada aia la patru jumătate dimineața, mă trezeam odată cu ea, atunci dădea ziua nouă și când dormea la prânz mă duceam la teatru să repet ca după aia să mă întorc acasă să mă ia de fresh și să ne continuăm joaca și buna voie a fost complicat, dar mă bucur că am făcut-o pentru că asta mi-a dat cumva și răbdarea de a fi cu ea acolo sută la sută pentru că știam că eu mi-am făcut plăcerea mergând la teatru, a declarat Camelia Pintilie.

- Există ceva ce te enervează? Ai întâmpinat vreo dificultate majoră?

Multe, dar cel mai tare mă enervează, cum zici tu, faptul că l-a descoperit pe nu și îl folosește în fiecare secundă din zi și orice activitate este o negociere, n-am negociat în viața mea cu cineva cât negociezi cu fii mea, pentru orice, de la băut apă, la ieșit în parc, la întors acasă, la absolut orice și asta îmi testează mie răbdarea și limitele, dar sunt acolo zâmbitoare încercând să găsesc noi și noi modalități de a negocia, a declarat Camelia Pintilie.

- Cel mai frumos lucru pe care l-ai trăit cu fiica ta?

Cel mai frumos, nu știu. În fiecare zi cred că e un moment frumos, când îi văd privirea, e ceva super frumos și când o văd cum se uită la mine, cumva citim atât de multe lucruri despre cât e de greu să fii părinte, dar nimeni nu ne spune cât e de frumos și că nimeni nu se uită la tine și nu se va uita la tine așa cum se uită copilul tău, a declarat Camelia Pintilie.

- Mai exista noțiunea de timp liber pentru cuplu de când ești părinte?

Mai puțin decât înainte, dar recunosc, îmi pare rău, Vlad, dar în fiecare seară, după ce ne culcăm copilul, avem două ore ale noastre, în care stăm de vorbă și suntem unul cu celălalt este literă de lege, regulă în fiecare zi simțim nevoia să vorbim pe liniște unul cu celălalt și asta cred că ne ajută foarte mult, a declarat Camelia Pintilie.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

- A fost vreun moment în care te-ai simțit nesusținută sau neînțeleasă?

Nu, nu cred. Foarte scurte momente cred că momente de frustrare sau în care ne simțim neînțeleși avem cu toții mici episoade, dar ceva așa puternic, care să mă marcheze, mă traumatizeze într-un fel în vreun fel nu. am o familie destul de înțelegătoare pentru care sunt super recunoscătoare, a declarat Camelia Pintilie.

- Ce te-a învățat maternitatea?

Că am foarte multă răbdare și că pot să iubesc enorm, mult mai mult decât aș fi crezut că sunt capabilă, a declarat Camelia Pintilie.

Citește și: VIDEO- Andreea Marin a slăbit enorm. Vedeta a ajuns la kilogramele din tinerețe și nu se oprește aici: "Am greutatea din liceu acum"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: